2010 m. Spalio 11 d. Pirmadienis

284 metų diena, 41 metų savaitė.

Saulė teka 07:37, leidžiasi 18:34. Dienos ilgumas 10:57. Jaunatis.

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +8 iki +10, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +3 iki +5, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Netyčinė kaltė nekalta. (L. A. Seneka)

Sveikiname -Germanus, Rimgaudus, Daugvydes, Zinaidas, Zinas.

Dienos horoskopas:


Avinas – Jausitės kiek ramiau nei kiti, pirmą dienos pusę sulauksite net pagalbos. Tačiau po pietų aplinkybės gali pasikeisti ir dėl jūsų išaugusio nervingumo, nekantrumo komplikuotis santykiai su kolegomis, artimaisiais.

Tauras –
Būkite apdairūs darbe, nes išaugs klaidų tikimybė. Atidžiau išklausykite draugų skundus, jie tikisi jūsų užuojautos ir išmintingo sprendimo.

Dvyniai –
Jūsų nuoširdumu, o gal ir paslaptimi gali piktnaudžiaudami pasinaudoti apsimetėliai draugai. Tai nepalankus metas – geriausia niekuo neužsiimti ir daugiau ilsėtis.

Vėžys –
Stenkitės baigti užvilkintus, senokai pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus: galite būti prieš savo valią įtraukti į avantiūrą. Jei turite slaptų priešų, šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

Liūtas –
Nepriimkite naujų sprendimų, veikite pagal seną planą. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui. Vis dėlto venkite impulsyvių sprendimų – antrą dienos pusę tai bus itin aktualu.

Mergelė –
Jūs daug kuo nepatenkinti, jūsų pečius slegia nemenki rūpesčiai. Kreipkitės į draugus, žmones, patyrusius panašių nemalonumų. Pagalbos sulauksite artimiausiomis dienomis, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės.

Svarstyklės –
Neskubėkite, nežadėkite, netarpininkaukite ir nebūkite patiklūs; galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Pasisaugokite vagių, ypač antrą dienos pusę, naktį.

Skorpionas –
Gana nesėkminga diena, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Netinkamas laikas kuo nors svarbiu užsiimti darbe. Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu nesuerzintumėte artimųjų.

Šaulys –
Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti – nesigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams. Netinkamas laikas veltis į naujas romantiškas pažintis.

Ožiaragis –
Jei esate darbštūs ir konkretūs, savo užduotis įpratę atlikti tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo. Saugokite sveikatą.

Vandenis –
Streso metas, tad gal pavyks kai ką reikšminga suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis, dalykiniais partneriais.

Žuvys –
Itin aiškiai matysite aplinkinių trūkumus, tačiau nereikia į tai reaguoti, dėl to užsiplieksti ar geranoriškai auklėti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat prie vairo, kadangi vargu ar teisingai įvertinsite susidariusią situaciją.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}