2009 m. vasario 25 d.

56 metų diena, 09 metų savaitė.

Saulė teka 07:18, leidžiasi 17:47. Dienos ilgumas 10:29. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas vakarų, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s.  
 
Dienos patarimas – Pasaulyje didžiausia neištirta teritorija – tai teritorija tarp mūsų ausų. (B. Obrajenas)

Dienos prietaras – Jei (tyčia ar netyčia) užlipi ant kanalizacijos dangčio, reikia, kad kitas žmogus suduotų tau per petį, nes kitaip atsitiks nelaimė.

Nepamiršk pasveikinti – Margirio, Viktoro, Regimanto.

 

Kuro kainos Mažeikiuose 2009-02-25

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.33 3,47 3,08 1,67
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,33 1,65

 

Vasario 25 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

 

Avinas

Jūsų jėgos auga. Viskas šiandien paklūsta jūsų žodžiui, o kai kam – ir žvilgsnio pakaks. Gera diena viršininkams, viešųjų ryšių specialistams.

Tauras

Aplinkybės šiandien kaip reta klostosi jūsų naudai. Tik minimalios pastangos reikiama kryptimi – ir visa kita įvyks savaime.

Dvyniai

Kliūtys tarp jūsų ir jūsų tikslų – tik iš pirmo žvilgsnio neįveikiamos. Blogiausiu atveju jas tikrai galėsite apeiti, tad nedaužykite kakta sienos, kažkur šalia tikrai yra mažos durelės Didžiausia jūsų dorybė šiandien – mokėjimas laiku ir vietoje pasijuokti iš savęs.

Vėžys

Nė nemėginkite ką nors rimto daryti vienas. Kam vargti pačiam, jei daugybė pagalbininkų tik ir laukia, kol pakviesite talkon. Drąsiai naudokitės aplinkinių laiku ir jėgomis.

Liūtas

Jei esate energingas verslininkas ar šiaip lošėjas profesionalas, šiandien – jūsų diena. Jei ne, verčiau susilaikykite nuo manipuliacijų finansais, lažybų ar azartinių žaidimų.

Mergelė

Šiandien galite leisti sau pabūti atlaidus ir nerūpestingas. Nuotaika tokia, kad net pikčiausi priešai nenervina. Pozityviai mąstyti pavyks be papildomų pastangų. Vis dėlto nepamirškite savo tiesioginių kasdienių pareigų.

Svarstyklės

Retai Mergelei šiandien pavyks išlikti blaiviai ir racionaliai mąstančiai. Kalbėsite ir veiksite impulsyviai, daug nesvarstydamas, dėl to labai padidėja klaidų tikimybė, net galite įsigyti naujų priešų. Gal įsimylėjote?

Skorpionas

Šiandien tikriausiai ne kartą galėsite išdidžiai ištarti: „O ar aš nesakiau?”. Ką čia slėpti, patirsite malonumą ir moralinę satisfakciją. Saugokitės pasirodyti įkyrus, ypač bendraudamas su vyresniais ar mažai pažįstamais.

Šaulys

Labai sunki, įtempta diena. Saugokitės naujų pažįstamų – labai tikėtina, kad būtent jie taps didžiausių nemalonumų šaltiniu.

Ožiaragis

Šiandien jums atviros visos durys, visos paslaptys prieinamos. Keliate pasitikėjimą aplinkiniams. Malonu, žinoma, bet jei neketinate tuo pasinaudoti savanaudiškais tikslais, gali varginti.

Vandenis

Jei jau velsitės į ginčą, pasistenkite laikytis pasyvios gynybos taktikos ir laukite, kol oponentas ims prieštarauti pats sau. Net ir protingiausi jūsų paties argumentai šiandien vargiai bus išgirsti.

Žuvys

Teks gerokai paprakaituoti, diena bus mažų mažiausiai ne iš lengvųjų. Gali kilti finansinių problemų. Ne katastrofiškų, bet ilgalaikių.

www.vytautus.com