Horoskopas antradieniui 05-10

Avinas – Gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba pats skųsitės sveikata. Energijos stoka neleis atlikti visų numatytų darbų. Jokiu būdu nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Tauras – Tikriausiai slėgs įvairūs rūpesčiai ir bus nelengva, ypač jei trūksta supratimo ir palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti nuoširdžiau, lanksčiau. Ir nuo jūsų priklauso, koks bus namų jaukumas bei saugumas, šeimos reikalai.

 

Dvyniai – Šiandien stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite racionalus, apdairus, jei reikės tvarkyti turtinius, komercinius reikalus. Situacija gali pareikalauti daugiau novatoriškumo, rizikos. Verta apie tai pagalvoti, bet skubėti nepatartina.

 

Vėžys – Gaudysite informaciją, dvelkiančią intriguojamomis naujienomis. Turbūt pavyks užbaigti įsisenėjusį reikalą, įvykdyti seną pažadą. Galimas netikėtas svečias, kelionė, susitikimas ar laiškas.

 

Liūtas – Namiškių problemos bei rutina, buitis šiek tiek slėgs, gadins nuotaiką. Kita vertus, negalėsite pakęsti betvarkės, tad nesėdėsite rankų sudėjęs. Būkite atlaidesnis ir švelnesnis savo artimiesiems – juk visi daro klaidų.

 

Mergelė – Jums derėtų bent šiek tiek atskleisti savo gerus, romantiškus jausmus, būti dosnesniam, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Prižiūrėkite vaikus. Nusimato pramoga, pasimatymas. Visur jauskite saiką.

 

Svarstyklės – Vilios pramogos, linksmybės, meilės pasimatymai. Tačiau gali užgriūti neplanuoti darbai arba sutrukdys netikėtas sveikatos sutrikimas. Dirbkite taip, kad nereikėtų bijoti patikrinimo. Gali tekti spręsti įsidarbinimo, gydymosi klausimus.

 

Skorpionas – Tikėtinas emocinis stresas, jeigu nevaldysite savo instinktyvių troškimų ir būsite perdėtai priekabus. Panašu, kad atsiras kliūčių, bandant ką nors įtikinti, įrodyti savo teisybę. Galbūt jausite spaudimą iš šalies, raginantį elgtis neįprastai, rizikuoti.

 

Šaulys – Tikėtinas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti, priimti itin reikšmingą sprendimą dėl numatytų išlaidų arba jausmų bei santykių. Galite pasielgti taip, kaip jums nebūdinga.

 

Ožiaragis – Diena nebus palanki, jei būtinus reikalus, vizitus atidėliosite, tikėdamasis, kad kažkas kitas viską padarys. Galite gauti žinią iš užsienio arba iš švietimo, socialinės ar teisėtvarkos institucijos. Stipriai sunerimsite, net jei ji labai palanki.

 

Vandenis – Nekokia bus nuotaika ir savijauta, ypač jei nesiseka suplanuoti darbai arba nepavyksta išsiaiškinti asmeninių santykių. Gali atrodyti, kad antroji pusė, dalykiniai partneriai viską verčia ant jūsų pečių, naudojasi jumis ar be reikalo kritikuoja.

 

Žuvys – Šiandien atliksite svarbių reikalų, jei nepaves pažįstami asmenys. Galite tikėtis draugiškos paramos, praktiško patarimo, intriguojamo pasiūlymo. Kita vertus, laukia draugystės ar meilės išbandymas, leisiantis geriau pažinti tą, kuriuo domitės.

 

Šaltinis: vytautus.com