2010 m. Liepos 27 d. Antradienis

208 metų diena, 30 metų savaitė.  

Saulė teka 05:18, leidžiasi 21:32. Dienos ilgumas 16:14. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +18 iki +20, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +16 iki +18, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Rikiuoti vieną gerą darbą prie kito taip glaudžiai, kad neliktų nė mažiausio plyšelio, – tatai aš vadinu mėgavimusi gyvenimu. (M. AURELIJUS)

Sveikiname – Natalijas, Panteleonus, Žintautus, Svalias, Sergijus.

Dienos horoskopas:

Avinas – situacija klostysis prastai, jeigu pagundų galia neleis paklausyti išmintingų patarimų, nes būsite linkęs elgtis neapgalvotai, neatsargiai. Apsukrus asmuo gali jus įtraukti į pavojingą aferą. Laikykitės saugumo technikos ir eismo taisyklių.

Jautis – atrodysite geranoriškai ir linksmai nusiteikęs, nors viduje virte virs prieštaringos emocijos. Galite tikėtis meilės nuotykių, siurprizų iš vaikų, mylimųjų, tačiau gali pakvipti pavojais, rizika. Dėl neatsargumo galimas ir nuostolis, žala.

Dvyniai – geras metas triūsti namuose, ką nors paremontuoti, modernizuoti. Pajusite poreikį keistis, sportuoti, puoselėti savo kūną ir sielą. Jei kur nors vyksite, saugokitės avarinių situacijų, neviršykite greičio.

Vėžys – tikriausiai atsiras kam gydyti širdies žaizdas, tačiau iš esmės ši gyvenimo pusė nenuspėjama. Galbūt meilę, šilumą siūlys ne tas asmuo, iš kurio jos laukiate. Svarbiausia yra sugebėti derinti savo ir kitų žmonių poreikius.

Liūtas – sustiprės seksualinis potraukis, dėmesys mistiniams, slaptiems reikalams. Galbūt atsiras proga slapta pasipelnyti iš ypatingo pomėgio ar sugebėjimo. Raskite laiko pabūti su savimi, pamąstyti apie ateitį.

Mergelė – gali būti, kad sutiksite svarbų asmenį, kuris pretenduos į sąjungininkus, draugus ar gerbėjus. Arba gausite mielą žinutę iš toli esančio pažįstamo. Šiandien nepatartina eksperimentuoti su išvaizda, radikaliai ją keisti.

Svarstyklės – išleisite daug pinigų, norėdamas pasirodyti dosnus, padaryti įspūdį. Nors būsite užsiėmęs įvairaus pobūdžio veikla bei kontaktais, į šeimos rūpesčius neturėtumėte numoti ranka.

Skorpionas – dienos aktualija bus draugai, buvę ar potencialūs partneriai. Jie gali pašnibždėti neblogų idėjų. Galite įsimylėti, užmegzti ilgalaikį romantišką ryšį arba atnaujinti santykius su tuo, kurį dar neseniai mylėjote.

Šaulys – nesusipratimai, išsisukinėjimai gadins jums nuotaiką, vers nerimauti. Pasistenkite harmonizuoti santykius, atitrūkti nuo praeities prisiminimų, jeigu jie slegia ir trukdo. Gali prabilti jūsų meninis arba ezoterinis talentas, stipri intuicija.

Ožiaragis – tikėtina, kad seksis įkūnyti savo mintis ir jausmus. Tačiau dėl padidėjusio organizmo jautrumo ir nervingumo nepatartina imtis pavojingų darbų, užsiėmimų. Itin atsargiai elkitės su technika, elektros prietaisais.

Vandenis – jei imsitės tvarkyti turto, nuomos reikalus, nepralošite. Seksis ne tik pasiskolinti pinigų, bet ir investuoti į nekilnojamąjį turtą, gerinti gyvenimo sąlygas. Smagu bus ir tiesiog pasilepinti žemiškais gyvenimo malonumais.

Žuvys – nebus įmanoma išsisukti nuo intensyvaus bendravimo. Laimė, jis bus malonus, džiuginantis. Diena žada nemažą dozę romantikos ir įvairių įdomybių. Galite įsitraukti į keistus debatus, eksperimentus.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}