2010 m. Spalio 25 d. Pirmadienis

297 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 08:05, leidžiasi 18:01. Dienos ilgumas 09:56. Pilnatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +7 iki +9, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Orai naktį nuo +1 iki+3, Trumpalaikiai lietūs.

Dienos mintis – Pomėgis kolekcionuoti – pirmoji proto sutrikimo pakopa. (O. de Balzakas)

Sveikiname – Krizantus, Švitrigailas, Vaigedes, Darijas, Ingas, Krizus.

Šiandien: Konstitucijos diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Vargu ar šios dienos norai įgyvendinami; nesinerkite iš kailio ko nors siekdami: vargu ar suprasite, ko jums reikia ir kaip tai laimėti. Blogas laikas priekaištauti sutuoktiniui, mylimam asmeniui.

Tauras –
Gali tekti išgirsti netikėtų priekaištų iš vadovybės ir net artimųjų. Aplinkiniai nebus objektyvūs, tačiau ginčytis, įrodinėti savo teisumo šiandien nederėtų.

Dvyniai –
Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančią istoriją.

Vėžys –
Teks pasijaudinti. Tik nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų ar vadovo kritinių pastabų – tai akimirkos nuotaika. Savo ruožtu stenkitės likti taktiški kolegų atžvilgiu.

Liūtas –
Nesiaiškinkite teisybės, niekam nieko neįrodinėkite. Nesiginkite – rezultatai bus priešingi. Galite nukentėti ir dėl partnerių žioplumo ar išdavystės. Atsakingų darbų niekam nepatikėkite. Gresia rimti nesusipratimai tarp sutuoktinių.

Mergelė –
Galimos rimtos problemos per partnerius, taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, vadovu ir kelių policija.

Svarstyklės –
Seni nuopelnai, kažkada įgytas autoritetas nepadės. Tad pasikliaukite vien savo jėgomis ir nepamirškite, kad Fortūna bus neprognozuojama.

Skorpionas –
Dabartiniai ketinimai klaidingi, derėtų jų atsisakyti: jie vis vien neduos laukiamų rezultatų. Mokėkite laiku nusileisti. Atidėkite svarbių reikalų tvarkymą. Pasistenkite išvengti konfliktų.

Šaulys –
Nenorėkite geriau, nieko nekeiskite, nes šios dienos permainos gali jus sužlugdyti. Būkite pasiruošę nemalonioms staigmenoms, tikėtina išdavystė.

Ožiaragis –
Nepalanki diena. Nieko neprarasite, jei atidėsite visus reikalus, keliones ir leisite sau ramiai pailsėti namuose (jei tik galite sau tai leisti). Saugokite turtą ir sveikatą.

Vandenis –
Nesielkite karštakošiškai, nereaguokite į provokacijas – tai gali sunaikinti visus laimėjimus, užkirsti kelią ateičiai. Neskubėkite nusivilti nei savimi, nei savo draugais, nors išdavystė tikėtina.

Žuvys –
Nerizikuokite nei pinigais, nei darbo vieta. Beje, kol kas gali tekti atidėti svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Netinkamas laikas aiškintis santykių su antrąja puse, galite išprovokuoti skyrybas.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}