2010 m. Rugpjūčio 19 d. Ketvirtadienis

230 metų diena, 33 metų savaitė.  

Saulė teka 05:59, leidžiasi 20:45. Dienos ilgumas 14:46. Priešpilnis. 

Oro temperatūra dieną nuo +18 iki +20, debesuota, lietus. Vėjas vakarų, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 6-8 m/s.

Dienos mintis – Tas, kuris nurodo savo trūkumus, ne visada priešas, tas, kuris kalba apie savo vertybes – ne visada draugas. (KINŲ IŠMINTIS) 

Sveikiname – Emilijas, Argaudus, Tolvinas, Boleslovus, Balius..

Dienos horoskopas:

 

Avinas – ilgesys, netikrumas vargins. Jums reikia poilsio ar bent jau nuoširdaus pokalbio su geru draugu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite: šiandien reikia tiesiog pasvajoti. Pasaugokite savo turtą, pinigus ir širdį (nuo per skubaus įsimylėjimo).

 

Jautis – daug neplanuokite. Spręskite šios dienos problemas, ir sėkmės tikrai pakaks. Nepaprasti susitikimai, žavios pažintys. Nepervertinkite savo jėgų, nepasiduokite azartui tvarkydami finansinius reikalus, nes galite apsirikti.

Dvyniai – netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo metas. Būkite ir patys dosnūs, gal tik ne iki galo atviri ir patiklūs, nes tai sėkmingas laikas sukčiams, manipuliuotojams.

Vėžys – džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Beje, simpatijos jausmas šiandien gali ir apgauti. Pasisaugokite tų, kurie jums pasirodys labai lipšnūs, malonūs. Patys irgi nesistenkite labai patikti, atrodyti geresni, nei iš tiesų esate.

Liūtas – vidinės sumaišties metas, kai sunku nuspręsti, kas teisus, o kas ne. Svarbiausia, neskubėkite nei džiaugtis, nei nusivilti. Venkite santykių aiškinimosi, nekelkite ultimatumų, tai neduos laukiamo efekto.

Mergelė – sulauksite pagalbos, dėmesio, tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir mokėti pasidžiaugti – ir tapsite laimingi. Tai meilės metas.

Svarstyklės – būsite išradingi, veiklūs, tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau, patikimiau. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą.

Skorpionas – pasikliaukite sutuoktiniu ar partneriais: jie pasiūlys gerą išeitį, naujus sprendimus, per juos ateis taip reikalingos permainos. Kiek keblus laikas meilės fronte: galite per daug sureikšminti jums patinkančio asmens žodžius. Neskubėkite kurti didelių planų, jei jums bus maloniai nusišypsota ar kas nors pažadėta.

Šaulys – labiau pasikliaukite savieiga: netikėtai gali atsirasti išeitis, sudėtingos problemos sprendimas, ateiti pagalba. Tai neblogas laikas tvarkyti įvairius finansinius reikalus.

Ožiaragis – puikus laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės jausmo – viską pasverkite, skaičiuokite. Galimas romantiškas nuotykis.

Vandenis – šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tačiau neskubėkite pulti jais pasinaudoti, įgyvendinti. Mokėkite džiaugtis tuo, ką turite dabar, tai atvers duris į ateities sėkmę. Nebūkite per griežti ir reiklūs mylimo asmens atžvilgiu.

Žuvys – pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai. Gali būti, kad nematote ko nors aiškiai naudingo arba, atvirkščiai, itin pavojingo, kas visai šalia jūsų ir kelia nemenką grėsmę arba žada didelę naudą.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}