startavo nauja internetinė parduotuvė PirkPaprastai.lt

 

Daugiau ne visada reiškia geriau! Su šitokiu šūkiu startavo nauja internetinė parduotuvė PirkPaprastai.lt. Projekto iniciatoriai siekė sukurti paprastą, suprantamą kiekvienam vartotojui elektroninę parduotuvę, kuri ne tik parduotų, bet ir atliktų pagalbininko, patarėjo vaidmenį. PirkPaprastai.lt išskirtinumas – kiekvienoje prekių kategorijoje pirkėjui siūlomos tik 3 prekės. Kodėl? 

Pasak vieno iš projekto iniciatorių, IĮ Inforena vadovo Egidijaus Urbono, prekes atrenka žmonės jau daugelį metų dirbantys IT srityje:

„Mes pastoviai studijuojame naujausią informaciją apie rinkoje pasirodžiusius naujus produktus. Skaitome ne tik lietuviškus žurnalus, kuriuose dažniausiai būna užsakyti produktų vertinimai, bet ir dalinamės patirtimi su savo kolegomis Lietuvoje bei Užsienyje, dalyvaujame forumuose, diskusijose norėdami išsiaiškinti konkretaus produkto minusus ir pliusus.”

Kiekvienoje prekių kategorijoje sau tinkančią prekę atras ir pigios, ir brangesnės prekės ieškantis lankytojas. Stengiamasi atrinkti tas prekes, kurios savo kainos kategorijoje turi daugiausiai pranašumų prieš artimiausius konkurentus.

PirkPaprastai.lt skirtas žmonėms kurie neturi laiko studijuoti begalinių produktų aprašymų, skaityti jų recenzijų, lyginti jų tarpusavyje. Be to, juk skaityti ir suprasti ką skaitai – skirtingi dalykai.

Taip pat, PirkPaprastai.lt gali būti naudinga ir kitiems „kompiuteristams”. Juk ne vienas jų yra susidūręs su giminaičių, kaimynų, draugų klausimais: „Klausyk, koks monitorius dabar geriausias?” ir panašiai. Neturintys laiko gali drąsiai nukreipti klausiančiuosius į Pirkpaprastai.lt kur jiems tereikės išsirinkti prekę atsižvelgiant į jos kainą. Juk daugiau ne visada reiškia geriau!