2009 m. vasario 23 d.

54 metų diena, 09 metų savaitė.

Saulė teka 07:23, leidžiasi 17:43. Dienos ilgumas 10:20. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki -3, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.  
 
Dienos patarimas – Kadangi negalite padaryti visko, ko norite, tai norėkite tik to, ką galite padaryti (Terencijus).

Dienos prietaras – Jei jums padovanoja koki nors daiktą, niekada negalima jo padovanoti kitam (pvz: Jūs gaunate dovanų kar ir staltiesę, bet ji Jums nepatiko, todėl padovanoti kitam), nes prisišauksite nesėkmes.

Nepamiršk pasveikinti –Gantauto, Butvilės, Romanos.

Dienos vaizdelis.

Vasario 23 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Iš pat ryto planuokite dalykinius susitikimus, tarkitės dėl reikalų, liečiančių finansus ir statybas. Vakarop galite visiškai prarasti tikėjimą savo teisumu. Venkite sunkiai virškinamo maisto, egzotiškų vaisių.

Tauras

Labai skausmingai reaguosite į neigiamus atsakymus, ypač asmeninio pobūdžio. Didėja tikimybė, kad paaštrės chroniškas nervinio pobūdžio susirgimas. Dieną sėkmingesne laikys verslininkai ir prekybininkai.

Dvyniai

Nesiblaškykite tarp kelių darbų ar reikalų, verčiau sutelkite visą dėmesį vienam, svarbiausiam. Bendravimas su vyresniais giminaičiais ar kolegomis gali pasirodyti esąs labai malonus ir naudingas. Stenkitės elgtis racionaliai ir kryptingai.

Vėžys

Diena palanki veiklos žmonėms. Iš pat ryto gal dar ir žiovausite, bet jau priešpiet energija ims veržtis per kraštus. Tik neskubinkite įvykių – esminėms permainoms ši diena nelabai tinkama.

Liūtas

Ne pati geriausia diena bendrauti, ypač su vyresniaisiais. Tėvai tvirtins savo, ir perkalbėti jų niekaip nepavyks. Aplinkiniai jums atrodys pernelyg emocionalūs ir nelogiški. Vakare palepinkite savo vaikus nauju žaisliuku ar įdomia knygele.

Mergelė

Pats laikas baigti tvarkyti reikalus valstybinėse įstaigose. Verslininkai pirmoje dienos pusėje dar gali sudaryti naudingą kontraktą ar įgyti naudingų partnerių. Veikla bus nesudėtinga, bet pelninga.

Svarstyklės

Nebūkite pernelyg agresyvus ir atkaklus bendraudamas su kolegomis ar juo labiau – su artimais draugais ir namiškiais. Drąsiai skirkite pasimatymą – laiką praleisite labai romantiškai ir maloniai.

Skorpionas

Dėl apmaudžių klaidų darbe dar galite spėti užsitraukti vyresnybės nemalonę. Saugokitės, pastaruoju metu į jus ir taip jau žiūrima kreivai. Didelė tikimybė apsinuodyti ar patirti buitinę traumą. Kitą vertus, laukite žinios, kurį nudžiugins jūsų namiškius.

Šaulys

Seksis vaisingai bendradarbiauti su pavaldiniais ar kolegomis, giminaičiais ir vaikais. Emocijos gali sutrukdyti siekti eilinio karjeros laiptelio. Atidėkite bet kokių finansinių klausimų sprendimą, nepasirašinėkite svarbių dokumentų. Tikėtini buitiniai rūpesčiai.

Ožiaragis

Sutelkite visą savo kantrybę ir savitvardą, kad išvengtumėte konfliktų su namiškiais. Ypač sunku bus suprasti gerokai jaunesnius už save. Prieš ką nors vartodamas, patikrinkite, ar nesibaigęs galiojimo terminas. Ypač tai liečia vaistus.

Vandenis

Pasistenkite šiandien apsieiti be mėsos, verčiau pakeiskite ją daržovėmis. Būkite ypač atidus dirbdamas su kompiuteriu ir buitinės chemijos preparatais.

Žuvys

Būsite pernelyg irzlus ir permainingos nuotaikos, kad galėtumėte normaliai bendrauti. Bandymai suprasti situaciją ją racionaliai analizuojant veikiausiai bus bevaisiai. Galite atgauti seną skolą.

www.vytautus.com