2009 m. sausio 30 d.

30 metų diena, 05 metų savaitė.

Saulė teka 08:12, leidžiasi 16:53. Dienos ilgumas 08:41. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dien1 nuo -1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s. Oro temperatūra nakt5 nuo -2 iki -4, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s.
 
Dienos patarimas – Dideli darbai nedirbami i6 karto. (Sofoklis)

Nepamiršk pasveikinti – Liudvikos, Ipolito, Milgaudo.

Dienos vaizdelis.

Sausio 30 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Bendri pomėgiai ir interesai padės suartėti su reikalingu žmogumi. Jei tokių nesurastumėte, sužinokite, kas jį apskritai domina, ir veikite kryptingai. Galite pasikviesti ir vakarienės – gal pavyks pasikalbėti iš širdies.

Tauras

Šiandien būsite šiek tiek užmaršus ir išsiblaškęs. Iš namų vienas geriau nė kojos nekelkite. Didelių projektų nesiimkite, jei tik galite, ir darbe, nes galite privelti žioplų klaidų, tad kitą dieną reikės pradėti viską iš naujo.

Dvyniai

Ši diena gali būti kaip reta produktyvi, bet tik su viena sąlyga – jokiu būdu neleiskite, kad jums kas nors sugadintų nuotaiką. O tai, lyg tyčia, gali pasirodyti esąs labai sunkus uždavinys…

Vėžys

Šiandien gali tekti slėpti tikruosius savo jausmus po rūpestingai nupiešta šypsena. Viską, ką jūs galvojate apie tą ar kitą žmogų, balsu galėsite pasakyti vėliau. Šiuo metu svarbiausia niekam be reikalo nesipainioti po kojomis.

Liūtas

Pasitikėti kitais, žinoma, reikia, bet neverta imtis didelių žygių, nepasirūpinus atsarginiu variantu. Jūsų lyg ir niekas neketina apgauti, bet maža kas gali nutikti. Pasirūpinkite savo saugumu.

Mergelė

Šiandien atrodysite it balta varna juodų būryje. Panaudokite išskirtinumą savo naudai ir jokiu būdu nebandykite pasislėpti. Niekam neatsukite nugaros. Tai ganėtinai pažeidžiama vieta, jus gali kas nors užpulti.

Svarstyklės

Pasirenkite skinti vaisius to, ką pasėjote praeitą savaitę. Ar po to vėl imsite naujos sėjos – spręsti teks jums. Išgerkite prieš miegą raminančių žolelių arbatos. Gal sapnai nurodys teisingą kelią.

Skorpionas

Visada malonu pradžiuginti artimą ir brangų žmogų. Šiandien kaip tik turėsite tokią galimybę. Pasistenkite šią dieną skirti maloniems akiai ir širdžiai dalykams. Jei nieko tokio neturite namuose, teks nueiti į muziejų.

Šaulys

Darbas pastaruoju metu jus pasiglemžė it patvinusi jūra. Niekur jis nepabėgs, galite nusiraminti. Jums reikėtų pailsėti nuo sunkių minčių, labai pravartu būtų gerai išsimiegoti.

Ožiaragis

Ieškodami dėmesio, būkite apdairūs, nes galite jo gauti per daug. Ką tada darysite su daugybe gero linkinčių žmonių, kurie sieks jus pamokyti, patarti, padėti, kai pagalba bus visai nereikalinga?

Vandenis

Šią dieną pasistenkite skirti buičiai ir sau, kiek tik turėsite tam galimybių. Nevenkite namų ruošos, išmeskite susikaupusius nereikalingus daiktus. Nepirkite nieko didelio ir brangaus – pirkinys veikiausiai bus nevykęs.

Žuvys

Šiandien jums gali tekti užsiimti kažkuo ganėtinai nemaloniu. Nesiskųskite likimu balsu – jis supyks ir rytoj jums paruoš katorgiškai sunkią dieną. Tad tyliai našta pasidalinkite su kitais ir anksčiau susiruoškite miegoti.

www.vytautus.com