2009 m. sausio 24 d.

24 metų diena, 04 metų savaitė.

Saulė teka 8:21, leidžiasi 16:41. Dienos ilgumas 08:20. Mėnulio fazė – Delčia. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, lietus. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 2-5 m/s.

Dienos patarimas – tas, kuris dirbdamas dejuoja, nieko nepadarys. (J.V.Getė)

Nepamiršk pasveikinti – Felicijos, Artūro, Gaivilės, Vilgaudo.

Dienos vaizdelis.

Sausio 24 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

 

Avinas

Geriausiai šiandien jausis tie žmonės, kurių temperamentas – lyg ledkalnio. Neverta karščiuotis ir jums. Pasistenkite nereaguoti į aplinkinių žodžius ir veiksmus. Nusiteikite, kad šiandien galite sulaukti nemažai siurprizų, ir ne visi jie bus malonūs.

Tauras

Ši diena bus kaip reta vaisinga. Ar veiksite pasitelkdamas asmeninį žavesį, ar logiką, ar jėgas iš anapus – sėkmė garantuota. Tik pasistenkite nepervargti ir neišnaudoti savaitės jėgų limito.

Dvyniai

Bus ypač sunku pagaliau imtis vykdyti savo tiesiogines pareigas. Kažkas nuolat jums trukdys ir blaškys dėmesį. Nelaukite patogesnio meto, teks dirbti tokiomis sąlygomis, kokios yra.

Vėžys

Šiandien jums reikia tiksliai žinoti, kokį žmogų verta ignoruoti, ir kada geriau šalintis pernelyg aktyvių ir energingų. Tik deramas atstumas padės išvengti nemalonaus konflikto, kurio tikimybė labai didelė.

Liūtas

Galite visą dieną skirti apmąstymams, kaip įvykdyti tą ar kitą užduotį, susidaryti puikų, daugiapakopį veiksmų planą ir galiausiai nesuspėti įgyvendinti to, ką sumanėte. Bus skaudu, jei veltui prabėgs diena.

Mergelė

Šiandien nesutiksite jokių kliūčių savo kelyje, tad, jei nesugebėsite sustoti pats, galite nueiti pernelyg toli. Gailėtis dėl to teks ilgą laiką. Paskubėkite ankstėliau grįžti namo ir užsiimti širdžiai miela veikla.

Svarstyklės

Spręsdamas vienokius ar kitokius klausimus, šiandien užmeskite akį į piniginę. Gali būti, kad ji pasufleruos atsakymą. Pasidalinkite susikaupusiu gerumu su artimaisiais, kurie pasiilgo bendravimo su jumis.

Skorpionas

Šią dieną pradėkite kaip įmanoma anksčiau. Sėkminga bus pirmoji dienos pusė, maždaug iki vidurdienio, tad nesivoliokite lovoje iki pietų. Atsiliepinėkite į visus telefono skambučius – galite sulaukti svarbios žinios.

Šaulys

Pabandyti suvaldyti įvykius, žinoma, galima, tačiau šiandien tam visai netinkama diena. Neeksperimentuokite, kad ir kaip jus tai viliotų. Padariniai gali būti visiškai netikėti.

Ožiaragis

Ten, kur viešpatauja emocijos, logika neveikia. Kažkieno spontaniški sprendimai gali gerokai supainioti jūsų planus. Būkite atsargus rinkdamasis žmogų, kuriuo šiandien ketinate pasikliauti.

Vandenis

Jei negalite susidoroti su darbu, kurio neseniai ėmėtės, mandagiai atsiprašykite ir grąžinkite jį savininkui ar labiau patyrusiam kolegai. Neverta verstis per galvą, stengiantis pateisinti kažkieno lūkesčius.

Žuvys

Šiandien turėsite galimybę pagauti ne laiku išlėkusį žodį arba ištaisyti kažkokią kitą klaidą. Pavyks pagerinti santykius su aplinkiniais. Nuodėmė būtų nepasinaudoti tokia galimybe.

 

 

www.vytautus.com