2011 m. Sausio 13 d. Ketvirtadienis

13 metų diena, 2 metų savaitė.

Saulė teka 08:36, leidžiasi 16:19. Dienos ilgumas 07:43. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Aktoriai yra vieninteliai pasaulyje garbingi veidmainiai. (W. Hazlitt)

Sveikiname – Veronikas, Dargaudus, Gilvydes, Ivetas, Raimondas, Veras, Hiliarus.

Šiandien: Laisvės gynėjų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – Nervinė įtampa didelė, vertinimai dažnai neobjektyvūs. Tik būdami su mylimu žmogumi atgausite dvasios pusiausvyrą. Nepatartina rizikuoti pinigais.

Tauras –
Palankus metas. Būtų geriausia pasikliauti savaimine įvykių eiga. Puikus laikas ir romantiškai išvykai, ir ilgesnėms kelionėms, šeimos šventei, pramogoms.

Dvyniai –
Karjerai gali pakenkti patiklumas, skubotumas. Būkite atlaidesni, atidesni mylimam žmogui. Gali paaiškėti, kas iš bendradarbių jums neabejingas.

Vėžys –
Jūsų savijauta puiki, net jeigu nenorėsite to pripažinti. Nesiklausykite paskalų apie mylimą žmogų: pasitikėjimas naudinga linkme pakreips svarbius įvykius. Ši diena labai sėkminga kūrybiniams darbuotojams – pasinaudokite tuo.

Liūtas –
Tegu kiti kalba, o jūs klausykitės. Tik neskubėkite pritarti ar žadėti, įsipareigoti – galite įkliūti. Dabar mezgasi slapti romanai arba slapti virsta oficialiais.

Mergelė – Džiaukitės savo jausmais, norais, laimėjimais. Tai pergalingas laikas, kai galima drąsiai tikėti savo laime.

Svarstyklės –
Būkite budrūs, ar kas nors nemėgina jūsų papirkti, apdumti akių gražiais pažadais, vertinga dovana. Nieko neprarasite, jei reikalus atidėsite, o šią dieną paaukosite meilei.

Skorpionas –
Maloniai lengvabūdiškas, romantiškas metas. Susitikite su gerais draugais ir prisiminkite senas pramogas. Tik sėdėdami prie vairo, skaičiuodami pinigus ar žadėdami dovanoti žvaigždę nepasiduokite azartui: būsite linkę labai pervertinti savo galimybes.

Šaulys –
Su mylimuoju atvirai pasišnekėkite apie jausmus. Diena gera ir pokalbiams apie būsimą šeimą. Svarbius dalykinius reikalus atidėkite.

Ožiaragis – Nenueiti į pasimatymą ar nepaskambinti mylimam žmogui būtų nusikaltimas. Tad vadovaukitės meilės įstatymais, ir viskas puikiai klostysis. Galite išgirsti netikėtų meilės prisipažinimų, įsivelti į slaptą romaną (greičiausiai darbe).

Vandenis –
Pakilią meilės nuotaiką temdys neįsimylėjusių biurokratų ribotumas, darbų banalumas, gendanti darbo technika ar automobilis. Tačiau nestigs atsidavusių pagalbininkų. Gali įsižiebti tarnybinis romanas.

Žuvys –
Mąstykite, kuo pasitikėti, o ko derėtų vengti; sėkmė daug priklausys nuo sąjungininkų.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

 

{parasas}