2009 m. kovo 20 d.

79 metų diena, 12 metų savaitė.

Saulė teka 06:21, leidžiasi 18:32. Dienos ilgumas 12:11. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo +2 iki +4, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-5 m/s.   
 

Dienos patarimas – Mes tyra širdimi paprastai giriame tiktai tuos, kurie gėrisi mumis. (F. de Larošfuko)

Dienos prietaras – Jei piniginėje nešiosite kiniškų monetų su raudonu siūlu – bus pinigų.

Sveikiname – Irmgardus, Tautviles, Žygimantus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.89 1,62
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.85

1,60

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Jau iš pat ryto turėtų būti priežasčių pasijusti laimės kūdikiu… Diena gali būti visokia, tik ne nuobodi.

Tauras

Ypatingais įsipareigojimais ar konkrečiais pažadais Taurui šiandien geriau savęs nevaržyti. Kažką vertingo ir turinčio išliekamosios vertės sugebėsite sukurti nebent kaip „laisvas menininkas”. Terminai jums negalioja, svarbiausia – įkvėpimas.

Dvyniai

Didelė tikimybė sutikti pažįstamų, bet labai seniai matytų žmonių pačiose netikėčiausiose vietose. Galimi patys įvairiausi, taip pat ir ne itin malonūs tokių susitikimų padariniai.

Vėžys

Nesivaržykite palepinti save labiau nei gal esate pratęs. Tam tikra dozė sveiko egoizmo šiandien visai nesmerktina, netgi patartina. Ieškodamas malonumų ar sau asmeniškai patogesnio kelio į tikslą, pasieksite visai neblogų rezultatų.

Liūtas

Būsite kupinas energijos ir idėjų, kaip ją panaudoti. Tokia būsena – kiekvieno veiklaus, aktyvaus žmogaus svajonė, vis dėlto krūvį pasistenkite skirstyti protingai, neužsikraukite visko vien ant savo pečių.

Mergelė

Atsipalaiduoti šiandien jums neleis. Jei tikitės ramiai pasvajoti prie rytinio kavos puodelio, veikiausiai teks nusivilti. Nekelkite sau grandiozinių uždavinių – už jus tai padarys kiti.

Svarstyklės

Jums kažkas skambino, jūsų ieškojo? Nepatingėkite atsakyti ar atsiliepti. Veikiausiai tai jums pačiam bus itin svarbu. Šiandien turite būti pasirengęs bendrauti, diskutuoti, ieškoti kompromiso ar visiems priimtinų sprendimų.

Skorpionas

Kad ir ko imtumėtės, turite būti pasiruošęs bet kurią minutę paaiškinti savo motyvus ir atsakyti už savo veiksmus ar sprendimus. Anksčiau ar vėliau dar šiandien to iš jūsų bus pareikalauta.

Šaulys

Nieko nėra pastovesnio už laikinus dalykus. Tai, ką jūs šiandien suplanuosite artimiausioms dienoms, apskritai liks nepajudinta dar ilgus mėnesius. Arba iš esmės keiskite planavimo principus, arba apskritai jo atsisakykite.

Ožiaragis

Kuo mažiau asmeninių kontaktų, tuo geriau. Venkite viešų ginčų. Jei diskusijoje dalyvauja daugiau kaip du žmonės, didelė tikimybė, kad jie galiausiai susivienys prieš jus.

Vandenis

Dėl vieno neapgalvoto žodžio ar veiksmo gali nutrūkti seniai puoselėti ryšiai. Nepulkite į paniką – pauzė tikriausiai laikina. Anksčiau ar vėliau kontaktas atsinaujins, bendravimas tik sustiprės ir pereis į naują, kokybiškesnį lygmenį.

Žuvys

Skrupulingas sąžiningumas dažnai trikdo žmones ar verčia juos pasijusti nejaukiai. Ar iš tikro siekiate būtent to? Gal ir esate geresnis, doresnis nei daugelis, bet taip viešai to demonstruoti nereikėtų.

 

www.vytautus.com