2009 m. sausio 13 d.

13 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:36, leidžiasi 16:19. Dienos ilgumas 07:43. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 5-9 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s.  

Dienos patarimas – Iš sniego košės neišvirsi !!!

Nepamiršk pasveikinti – Veroniką, Dargaudą, Gilvydę, Raimondą, Verą, Hiliarą.

Dienos anekdotas

Sausio 12 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Kuo daugiau šviesos ir ryškių spalvų! Nuo to labai priklauso jūsų nuotaika ir darbingumas. Atsakomybės ir kruopštumo reikalaujančius darbus šiandien verčiau pamirškite – nieko dora iš to neišeis.

Tauras

Degsite iš nekantrumo. Įvykis, kurio taip laukiate, dėl kažkokių priežasčių atidedamas, gali būti, kad ilgam. Nedelsdamas kuo nors užsiimkite (bet kuo!), nieko neveikiant galima visai iš proto išeiti…

Dvyniai

Šiandien pernelyg ilgai svarstysite, bandydamas rasti optimalų, absoliučiai teisingą sprendimą. Nesureikšminkite logikos galimybių – intuicija taip pat šį tą reiškia.

Vėžys

Labai didelė tikimybė skaudžiai nukentėti situacijoje, glaudžiai susijusioje su profesiniais ar teisiniais klausimais. Nesidrovėkite uždavinėti kuo daugiau klausimų, pasistenkite išsiaiškinti menkiausias smulkmenas.

Liūtas

Šiandien jums kaip oro reikia supratimo ir paramos. Vien tik savo jėgomis jau nebesusidorosite su užgriuvusiomis problemomis. Tik įsitikinkite, kad jūsų kandidatas į pagalbininkus yra gerai nusiteikęs ir pats neturi dar didesnių rūpesčių nei jūsiškiai…

Mergelė

Net ir pačios genialiausios jūsų idėjos šiandien nesužavės aplinkinių. Labai tikėtina, kad pasirinkote ne tą laiką ir ne tą auditoriją. Svarbiausius sumanymus atidėkite bent jau rytdienai.

Svarstyklės

Kur veda gerais ketinimais grįstas kelias, žino visi. Pasistenkite neįsižeisti, kai patys nuoširdžiausi jūsų pasiūlymai bus įvertinti anaiptol ne meiliais žodeliais.

Skorpionas

Šiandien galite sau leisti surizikuoti labiau nei paprastai esate linkęs. Didelė tikimybė, kad nauda iš drąsaus žingsnio nuostolius padengs su kaupu.

Šaulys

Nesivelkite į tuščias diskusijas. Ir laiko sugaišite, ir svarbaus darbo nepadarysite. Pagaliau atskirti pelus nuo grūdų iš tiesų metas, bet padaryti tai galite tik pats – niekas nepadės.

Ožiaragis

Gera diena priimti atsakingą sprendimą ar pažymėti jubiliejų, svarbią sukaktį. Panorėjęs galite išgarsėti. Tik gerai pagalvokite, ar tikrai to norite…

Vandenis

Plaukite sau pasroviui ir grožėkitės apylinkių vaizdais. Jei šiandien bandysite priešintis aplinkybėms, geriausiu atveju būsite palaikytas kaprizingu kūdikiu.

Žuvys

Atsispirkite pagundai iškilmingai pareikšti „aš juk sakiau”, net jei iš tiesų sakėte. Žmonės turi teisę klysti.

 

www.vytautus.com