Žaibiški sulaikymai tęsiasi

Nedelsiant sureagavę į gautą pavojau signalą, patruliai sulaikė įtariamąjį su daiktiniais įrodymais.

Viešosios policijos apsaugos tarnyba informuoja, kad šiandien, 4 val. 55 min. buvo gautas pavojaus signalas iš UAB „M2 technologijos”, esančios Laisvės pr. 77B, Vilniuje. Į įvykio vietą atvykusi policijos reagavimo grupė pastebėjo, kad šios bendrovės įėjimo į patalpas durys išlaužtos ir buvo patekta į vidų. Nuo objekto link daugiabučio namo, esančio Laisvės pr. 93, Vilniuje, sniege ryškiai matėsi įsispaudę batų pėdsakai. Pareigūnai nusekė jais iki namo ir pradėjo apžiūrinėti laiptinę. Septintame aukšte buvo rastas pasislėpęs pilietis A. O., kuris rankose laikė plokščiaekranį televizorių „Samsung”.

Pareigūnams pasiteiravus, ką jis tokiu ankstyvu metu veikia laiptinėje su televizoriumi rankose, pastarasis paaiškinti nesugebėjo. Piliečio A. O. avalynės padų raštas visiškai atitiko pėdsakuose matytą batų padų raštą, todėl jis buvo pristatytas į Vilniaus miesto šeštąjį policijos komisariatą.

Tradiciškai, po sėkmingos operacijos, pasibaigus pamainai, pareigūnai buvo paskatinti Viešosios policijos apsaugos tarnybos viršininko Jono Lazarenkos padėkomis ir apdovanoti knygomis.

Informacijos šaltinis: policijos departamentas prie VRM