2008 m. gruodžio 4 d.

339 metų diena, 49 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:22, leidžiasi 15:55. Dienos ilgumas 07:33.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +2 iki +4, debesuota, šlapdriba. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s, naktį 1 iki +1, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

 

1905 m. Vilniuje prasidėjo Lietuvių suvažiavimas (Didysis Vilniaus Seimas).
1808 m. Napoleonas panaikino Ispanijos inkviziciją.

 

Patarimas – Kai plauni grindis, niekada nepradėk nuo slenksčio – prisišauksi nelaimę.

Nepamiršk pasveikinti – Barborą, Osmundą, Vainotą ir Liugailę.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 4 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Nebūkite išlaidūs, nerizikuokite pinigais. Tiesa, antra dienos pusė palanki tvirtinti svarbius sandorius. Tinka apgalvojus skolintis, imti kreditą, taip pat draugui priminti jo skolą, kurią jis tikriausiai jau pamiršo.

Tauras

Sėkminga diena – būsite stiprūs. Savo entuziazmu uždegsite bei palenksite savo pusėn tiek artimuosius, tiek svetimus. Tiesa, rizikingų dalykų (ypač ryte) nesiimkite. Itin apdairūs turėtumėte būti su pinigais.

Dvyniai

Nesiimkite sunkių, sudėtingų darbų. Nepradėkite nieko nauja. Atsisakykite bendravimo su jums nemaloniais asmenimis ar fanatikais. Galite gauti svarbios konfidencialios informacijos, kuri šiuo metu gali labai praversti.

Vėžys

Planuokite būsimus darbus, ieškokite bendraminčių, sąjungininkų. Pamėginkite naujai įvertinti savo santykius su artimaisiais, draugais, pagaliau savo nuopelnus dalykinėje veikloje ir atsiribokite nuo to, kas laikina, kasdieniška ar įprasta.

Liūtas

Ryte nepraraskite savitvardos bei sveikos nuovokos, o svarbų reikalą geriau tvarkyti po pietų. Mokėkite kolegų akivaizdoje pripažinti savo klaidas ir nebūkite per griežti artimiesiems.

Mergelė

Rytas žada netikėtų kliuvinių, tačiau po pietų visas bus puiku. Tai bus palankus metas, kai moralinė persvara yra jūsų naudai. Tiks susitikti su viršininku – jūsų teisėti reikalavimai bus išgirsti bei įvertinti. Antra dienos pusė tinkama susitikimams su užsieniečiais, susitarimams su jais tvirtinti.

Svarstyklės

Nelengva diena – gali tekti atsakyti už visus, net jei asmeniškai būsite niekuo dėti. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su dideliais pinigais – jų gavimu, pervedimu, investavimu ir pan.

Skorpionas

Gera diena plėsti bendradarbiavimą, pasirašyti svarbius dokumentus. Pasistenkite geriau suprasti kitus, tuos, su kuriais tenka dirbti, gyventi bei dalytis kasdieniniais rūpesčiais ir džiaugsmais. Nepirškite savo nuomonės sutuoktiniui, dažniau patys nusileiskite. Svarbu, kad šiandien įvykdytumėte savo pažadus antrajai pusei.

Šaulys

Būkite tikslūs ir atsargūs, ypač tvarkydami dalykinius reikalus. Dėl pastabų nepykite – ryte sutuoktinis bei aplinkiniai (ypač šefas, bendradarbiai, klientai) pastebės ne tik jūsų nuopelnus, bet ir trūkumus. Itin darbingi būsite antrą dienos pusę. Palanku imtis remonto namuose.

Ožiaragis

Nors ši diena jums sėkminga, bet ne laikas avantiūroms finansiniuose, verslo dalykuose (atidėkite tai mėnesiui). Pasistenkite įvykdyti duotus pažadus vaikams, taip pat mylimam žmogui, labiau pasidomėkite jų reikalais.

Vandenis

Rytas nekoks – galimos staigmenos, kurios pakeis jūsų planus. Diena nėra tinkama aktyviai veiklai – prasmingiau susitelkti ties šeima. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe, nesiimkite atsakingų užduočių ir mažiau žadėkite (ypač ryte).

Žuvys

Ryte geriau apgalvokite savo žodžius – jums teks už juos atsakyti. Po pietų imkitės energingiau tvarkyti reikalus – daug spėsite, ypač jei veiksite ne vieni. Galite gauti vertingos informacijos.