Susipažinkime su Giedriumi Žadvydu

Giedrius Žadvydas – dvidešimtmetis KK „Mažeikiai“ žaidėjas, pažymėtas 7-uoju numeriu. Baigė Mažeikių Sodų vidurinę mokyklą. Jau vaikystėje pastebėjęs, kad visa galva yra aukštesnis už kitus savo bendraamžius (jo ūgis yra 202 cm), nusprendė žaisti krepšinį. 1998 m. pradėjo žaisti sporto mokykloje. Žaidė Mažeikių miesto krepšinio lygoje, vėliau, kai susikūrė „Mažeikių“ komanda, perėjo į ją.

 

„Šie metai tikrai geresni už buvusius. Komanda labai draugiška, kiekvieną dieną vienas kitą pažįstame geriau“ – džiaugiasi „Mažeikių“ krepšininkas. Pasak jo, didžiausia problema jų komandoje, kad kartais jie neįvertina varžovų ir nepilnai susikaupia rungtynėms. Artimiausi Giedriaus planai yra tobulėti kaip krepšininkui, taip pat ateityje krepšininkas žada baigti mokslus.

 

Laisvalaikiu Giedrius mėgsta parepuoti ir netgi turi savo grupę „Lanexs”. Be to, jis pats kuria dainas. Krepšininkas apgailestauja, kad šiuo metu grupė truputi yra apmirus, bet pomėgio dainuoti nepamiršta.

 

www.lanexs.ten.lt – paklausykit ir įsitikinsite, kad krepšininkai moka ne tik kamuolį mėtyti, bet ir gražiai ir prasmingai padainuoti.

 

Lapkričio 20 dieną supažindinome su Simonu Petkevičiumi.

 

Lapkričio 13 dieną supažindinome su Karoliu Marcinkevičiumi.