2008 m. lapkričio 28 d.

333 metų diena, 48 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:12, leidžiasi 16:00. Dienos ilgumas 07:48.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +4 iki +6, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s, naktį  +2 iki +4, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

 

1820 m. portugalų jūrininkas Ferdinandas Magelanas pasiekė vandenyną, kuris vėliau pavadintas Ramiuoju..

 

Patarimas – Atėjęs į įkurtuves, prieš įžengdamas į vidų, mesk saujelę smulkių monetų – tai atneš laimę tiems namams.

 

Nepamiršk pasveikinti – Jokūbą, Steponą, Rimgaudą, Vakarę ir Rufą. 

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 28 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Septyniskart matuokite prieš kirpdamas. Šiandien didelė tikimybė privelti apmaudžių klaidų.

Tauras

Kamuos neryžtingumas. Gan erzinanti savybė, bet šiandien ji jums gali padaryti paslaugą. Jei niekaip negalite ryžtis kokiam veiksmui, labai galimas dalykas, kad tam yra priežasčių, kurias įžiūri tik pasąmonė. Dar kartelį viską apgalvokite.

Dvyniai

Šiandien reikalai gali susiklostyti taip, kad veikti reikės nedelsiant. Apmąstymams neturėsite nė minutės, tad, jei tik įmanoma, iš anksto apgalvokite bent kelis galimus variantus.

Vėžys

Būsite linkęs pamiršti, kad bendraujate su gyvais žmonėmis, kurie taip pat turi jausmus. Būtų gerai, kad į isteriką pultų ne kiekvienas, kuris turės su jumis reikalų. Na, tegu bent kas antras – trečias.

Liūtas

Būsite pernelyg jausmingas ir įžeidus. Bendravimą pasistenkite apriboti iki minimumo, o į ginčus ar diskusijas apskritai neduok Dieve veltis.

Mergelė

Gebate pastebėti kur kas daugiau, nei kai kam atrodo. Jums gali kilti klausimų, kurie ne visiems bus malonūs ar patogūs. Nesivaržykite klausti, tegu išsisukinėja, kaip išmano. Galimas dalykas, jus bandys apgauti.

Svarstyklės

Pažinimo aistra gali jus nuvesti toli, gal net pernelyg toli. Būtent tokiomis dienomis padaromi sukrečiantys atradimai, dėl kurių vėliau gailisi visa žmonija.

Skorpionas

Pastaruoju metu visai baigiate nuvaryti save nuo kojų. Pats laikas ilsėtis. Ko nenuveikėte iki šiol, puikiausiai gali palaukti kitos savaitės.

Šaulys

Sustokite pagaliau ir atgaukite kvapą. Taip įsitraukėte į lenktynes su laiku, kad jau pamiršote, kur ir ko bėgate. Jei jus domina ne tik pats procesas, bet ir tikslas, pats laikas stabtelėti ir atidžiai apsidairyti.

Ožiaragis

Jūsų požiūrio originalumas į seniai visiems pakyrėjusias problemas nustebins daugelį. Nuveikti galėtumėte tikrai daug, deja, jėgų – tiek fizinių, tiek dvasinių – turėsite ne per daugiausiai.

Vandenis

Jus patyliukais užvaldo sentimentali nuotaika. Kažin ar verta priešintis. Tiesiog laikykitės atokiau nuo pernelyg energingų, gyvenimo džiaugsmu trykštančių draugų. Vargu ar gerai jausitės kompanijoje, didesnėje nei du žmonės.

Žuvys

Tik intuicija padės susigaudyti toje informacijos lavinoje, kuri jus užgrius. Tikrai ne viskas vienodai svarbu ir skubu, kad ir ką jums sakytų. Galutinį sprendimą teks priimti pačiam.