2008 m. lapkričio 23 d.

328 metų diena, 47 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:04, leidžiasi 16:06. Dienos ilgumas 08:02.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas šiaurės, 5-9 m/s, 3-6 m/s, naktį -1 iki +1, debesuota, šlapdriba. Vėjas vakarų, 7-12 m/s.

 

1991 m. Queen solistas Fredis Merkuris patvirtino gandą, kad jis serga AIDS. Kitą dieną atlikėjas mirė.

 

Patarimas – Niekada nežiūrėk pro rakto skylutę – tapsi vienaakis arba žvairaakis.

 

Nepamiršk pasveikinti – Feliciją, Klemensą, Kolumbaną, Dovitą, Liubartę, Adelę, Kolumbą ir Orestą.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 23 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Savyje, savo tėvuose, giminės istorijoje rasite atsakymus į visus jums svarbius klausimus. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, šeimos gerove. Bus svarbu atvirai pasikalbėti su artimaisiais, kad neliktų ankstesnių nuoskaudų, kad užbėgtumėte už akių galimiems naujiems nesusipratimams.

Tauras

Palanki diena įvairiems reikalams tvarkyti, susitikimams. Tarkitės, ieškokite svarbių dokumentų, reikalingų žmonių. Gali pavykti sutvarkyti užvilkintą reikalą. Rytdienai, pirmadieniui, neatidėkite jokių sunkių ar svarbių dalykinių reikalų.

Dvyniai

Geras laikas veiklai, tačiau iki 10 val. netiktų priiminėti svarbių sprendimų. Tai gerų, paguodžiančių naujienų, laimingų susitikimų diena.

Vėžys

Puikus metas imtis energingų veiksmų – aplinkiniai jums pritars, palaikys. Tai ilgam sustiprins jūsų autoritetą bei įtaką ne tik darbe (jei šiandien dirbate), bet ir šeimoje.

Liūtas

Gana nepalankus metas, kai ką nors laimėti galima tik įsiklausius į intuiciją bei prisiderinus prie įvykių srauto. Niekur nepersistenkite.

Mergelė

Daug kuo palankus metas, kai neverta tuščiai sugaišti nė vienos minutės. Jums gelbės draugai, artimieji – visi supras ir norės pagelbėti. Tai puikus laikas įvairiems susitikimams, pasirodymui visuomenėje.

Svarstyklės

Net sunkias dalykines problemas pavyks išspręsti gana lengvai. Kalbėkitės su draugais – rasite visiems priimtiną išeitį.

Skorpionas

Jūsų įtaka bei populiarumas neabejotinai auga, ir šios dienos darbai bei sutikimai tai tik patvirtins bei įtvirtins. Tiesa, jei turite tamsių dėmių praeityje, tai gali šiandien ar artimiausiu metu išplaukti paviršiun ir tuomet jau bus sunku išvengti visuomenės, artimųjų, mylimo žmogaus pasipiktinimo, pasmerkimo.

Šaulys

Mėginkite rizikuoti, tačiau tam reikia tinkamai pasiruošti. Būtina būti itin atsargiems su didelėmis pinigų sumomis – galimi netikėti nuostoliai, apgaulės ar vagystės.

Ožiaragis

Iš šalies geriau matyti, tad nepykite dėl pastabų ir dažniau patys į save pažvelkite iš didesnio atstumo. Pavyzdžiui, pamėginkite įsivaizduoti, ką apie jus pasakys po dvidešimties, po šimto metų.

Vandenis

Veiklūs ir darbingi liksite iki vėlyvo vakaro. Tai gera proga atlikti visus darbus į priekį – galimas daiktas, kad ryt nesinorės nieko veikti, nebent susitikti su geru draugu ir pasišnekėti.

Žuvys

Nors laimė jums šypsosi, tačiau gana netikėtai galite įsivelti į nemalonią istoriją, avantiūrą. Praeities klaidos gali paaiškėti artimiausiu metu ir sukelti nemažai rūpesčių.