2009 m. vasario 05 d.

36 metų diena, 06 metų savaitė.

Saulė teka 08:01, leidžiasi 17:06. Dienos ilgumas 09:05. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki -3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietų, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-5 m/s.

Dienos patarimas – Kas bijo šešėlio, neturi vietos po saule. (Arabų išmintis)

Dienos prietaras – Negalima ardyti kregždžių lizdų – strazdanotas būsi.

Nepamiršk pasveikinti – Agotos, Birutės, Gaudvilio.

Dienos vaizdelis.

Vasario 05 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Paprastai jums būdingas kuklumas šiandien bus pamirštas. Visiškai nepažįstamą žmogų užkalbinsite lengvai, kaip seną draugą. Gali būti, kad susirasite naujų draugų.

Tauras

Šiandien jūs be didelių nuostolių galėsite ištverti bet kokią audrą. Tačiau neverta pamiršti, kad galite laisvai pakilti ir išeiti, jei nenorite joje dalyvauti. Neleiskite, kad kiti liptų jums ant galvos.

Dvyniai

Jūsų neapgalvoti veiksmai ar anksčiau padarytos klaidos šiandien taps įvykiu su labai intriguojančiu tęsiniu. Nieko nesiimkite, bandydamas pakeisti situaciją, nes taip neteksite malonumo įsivelti į malonius nuotykius.

Vėžys

Pamirškite šiandien apie gyvenimo džiaugsmą. Jūs galite labai produktyviai padirbėti, beje, pasiaukojamo darbo rezultatų ilgai laukti nereikės. Negalėsite sau atleisti, jei nepasinaudosite šiuo šansu.

Liūtas

Jums gali tekti šiandien pasiaukoti dėl svarbių darbo reikalų. Vėliau šis jūsų poelgis atneš trokštamus vaisius. Tiesa, palaukti reikės, tad turite įvertinti situaciją ir pasižymėti sau svarbius dalykus.

Mergelė

Šiandien jūsų laukia įtempta visomis prasmėmis diena. Jai verta pasiruošti psichologiškai, mobilizuoti visas jėgas. Neturintys saugaus užnugario jausis ganėtinai nejaukiai.

Svarstyklės

Jei drambliui įsiskauda dantį, tai geriausia, ką galima padaryti netyčia atsidūrus greta – kuo greičiau kur nors pasislėpti. Jei labai norite išsakyti savo nuomonę, pasistenkite, kad ji vis dėlto nepasiektų labai įtakingų asmenų ausų.

Skorpionas

Išbandydamas save naujoje sferoje, būkite maksimaliai sąžiningas vertindamas galimybes. Tai padės išvengti daugybės nemalonumų. Netikėkite ir kiekvienu pagiriamuoju žodžiu – neišvengiamai atsiras norinčių įsiteikti.

Šaulys

Greičiausiai šiandien nepavyks įveikti pasipriešinimo, teks eiti į kompromisą. Ar verta pradėti kovą, jei neturite šansų? Jums padėtų emocinė iškrova. Nelaikykite savyje streso, tik pasistenkite nieko neįžeisti pernelyg stipriais jausmais.

Ožiaragis

Būkite šiandien geras ir paslaugus. Skirkite daugiau dėmesio tam, kas vyksta aplink jus. Neikite per gatvę neleistinoje vietoje. Iš darbo grįžkite laiku ir bent jau su gėle mylimai moteriai…

Vandenis

Tikėkitės geriausio, bet nepamirškite apsidrausti. Tikriausiai jums pavyks nuversti kalnus ir neturint patikimos atramos, bet šieno pasikloti verta, kad nesijaudintumėte bijodamas nugriūti.

Žuvys

Šiandien jus stebins praktiškai viskas. Jus kaip vaikas uždavinėsite įvairiausius naivius klausimus. Aišku, jei primityvių dalykų klausinėsite balsu, jūsų nesupras, bet nepraleiskite galimybės sužinoti kažką naujo.

www.vytautus.com