2008 m. lapkričio 15 d.

320 metų diena, 46 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:49, leidžiasi 16:17. Dienos ilgumas 08:28.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +9 iki +11, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 7-12 m/s .
                     naktį +6 iki +8, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 5-9 m/s .

 

1988 m. Pirmasis ir vienintelis sovietų daugkartinio naudojimo erdvėlaivio „Buran“ skrydis.

 

Patarimas – Nevalgyk nuo peilio, nes piktas būsi.

 

Nepamiršk pasveikinti – Albertą, Leopoldą, Vaidilą ir Žadvydę. 

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 15 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Būsite tiesiog nepateisinamai emocionalus. Valdykitės, jei nenorite išprovokuoti konflikto, nenaudingo visų pirma jums pačiam.

Tauras

Ši diena išaušo tam, kad praleistumėte ją gerų senų draugų kompanijoje. Linksmybių ir šėlsmo nebus per daug. Dar ilgai turėsite ką atsiminti.

Dvyniai

Lengva ir maloni diena. Rekomenduojami užsiėmimai: pažintinė ekskursija, išvyka į gamtą, į sodybą kaime, vakarėlis su draugais ir t.t. Atsakingų sprendimų verčiau nepriiminėti (bet labai abejotina, ar prireiks).

Vėžys

Esate nepriklausomas ir nepripažįstate kompromisų? Šiandien galite gauti sąskaitą apmokėti. Gink Dieve rodyti savo nepasitenkinimą ta proga. Tiesiog melskitės, kad būtų pagal kišenę.

Liūtas

Tingulys apims beribis ir nevaldomas. Jei sunkiai dirbote, nieko tokio, galima ir pasilepinti. Pasirūpinkite turėti po ranką įdomią knygą – nuo sofos vis vien šiandien vargu ar kas jus nukrapštys.

Mergelė

Jei turite bent menkiausių abejonių dėl to, ką sakote – verčiau nutylėkite. Labai didelė tikimybė sėsti į balą dėl savo paties kvailumo ar neapdairumo.

Svarstyklės

Šiandien jūsų gyvenime rasis naujas viliojantis tikslas, akimirksniu pavergsiantis visas jūsų mintis. Verčiau nesipriešinkite susiklosčiusioms aplinkybėms – bus malonu ir smagu.

Skorpionas

Žmonės, linkintys jums blogo, šiandien bus labai užsiėmę kažkuo kitu. Galima pasinaudoti gera proga ir veikti nekliudomam.

Šaulys

Energija, variusi jus priekin visą dieną, jau baigia išsekti. Verčiau pailsėkite, laukdamas kitos bangos. Diena puiki ramioms ir taikioms pramogoms.

Ožiaragis

Būsite itin kritiškai nusiteikęs aplinkinių atžvilgiu. Kai nagai niežės nuvainikuoti eilinį autoritetą, pagalvokite, o kam jums to reikia?

Vandenis

Saugokite savo reputaciją nesiveldamas į abejotinus reikalus, o asmeninį gyvenimą – nuo pašalinių akių. Pagalvokite, ar nevertėtų atsikratyti vieno seno įpročio, ypač jei jis susijęs su piniginėmis išlaidomis.

Žuvys

Pasistenkite nerodyti iniciatyvos, nedarykite to, ko niekas neprašė. Jūsų gerais ketinimais šiandien kelias į pragarą grįstas. Rizikuojate privirti tiek košės, kad ir per visą kitą savaitę neiškabinsi.