Horoskopas antradieniui 01-17

Avinas – Būsite smalsus, nusiteikęs bendrauti, norėsis paviešėti pas gimines, draugus. Šią dieną skirkite ne sunkiems darbams ir keblioms problemoms, o nedidelėms pramogoms, savišvietai, maloniems susitikimams.

Tauras – Šiandien nepersistenkite ir nedarykite to, kas ne jūsų jėgoms. Būkite savikritiškas, pasikliaukite intuicija. Daugiau dėmesio skirkite mylimam žmogui, šeimai. Triūsas virtuvėje nenueis perniek: išties pamaloninsite save bei artimuosius.

 

Dvyniai – Leiskite sau gražiau, ryškiau atrodyti. Mylimas žmogus gali padėti jums rasti teisingą kryptį ar sprendimą. Nusiteikite romantiškam pasimatymui arba šiaip maloniai pramogai, – šiandieną tai nenuvils.

 

Vėžys – Tikriausiai propaguosite sveiką gyvenimo būdą, sieksite komforto, jaukumo. Skirsite didelį dėmesį aplinkos ir kūno švarai, higienai, grožiui. Galite susitikti su senu bendradarbiu ar bičiuliu.

 

Liūtas – Diena bus šauni, jei neįsivelsite į konfliktą ir neišprovokuosite kažkieno pavydo. Pernelyg nesikiškite į svetimus reikalus. Atgaivos suteiks menas, muzika, meilės romantika ir erotika.

 

Mergelė – Pasižymėsite nepaprasta įžvalga, intuicija. Galbūt ne viskas, ką šiandieną išsiaiškinsite, džiugins, tačiau nesigailėsite atvėręs sau ar kitam žmogui akis. Nusimato išlaidos pramogoms, dovanoms.

 

Svarstyklės – Šiandieną rasite kuo pasidžiaugti. Tikriausiai jus vilios kelionės ir nesuvoktos tiesos. Filosofuokite, skaitykite, kurkite, naršykite internete, virtualiai bendraukite. Tegul praskaidrėja ir nuo rutinos atitrūksta jūsų protas bei dvasia.

 

Skorpionas – Nebūkite įsitempęs ir nesinervinkite dėl niekų. Galimas naudingas pokalbis, susitikimas, nors iš pradžių nemanysite, kad jis gali taip pakrypti. Susitvarkius namus pravartu pasikviesti svečių arba pačiam išvykti prasiblaškyti.

 

Šaulys – Jokiais rimtais darbais neužsiimkite. Šiandien tiktų pramogauti, bendrauti su mylimu žmogumi, bičiuliais. Galite susitikti seną simpatiją. Tikėtini intriguojami pasiūlymai, šaunūs laisvalaikio užsiėmimai. Tik saugokite piniginę, raktus.

 

Ožiaragis – Šiandieną jus labai domins įvairios paslaptys, gyvenimo užkulisiai, ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Puikiai veiks intuicija. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Nežiopsokite ir nesvajokite už vairo, gatvėje.

 

Vandenis – Tikriausiai šauniai leisite laiką su tais, kurie pageidaus jūsų draugijos. Venkite rimtų įsipareigojimų, jei nemanote, kad esate tam pribrendęs. Artimas žmogus gali jus paremti materialiai ar suteikti reikalingos informacijos.

 

Žuvys – Bus ir energijos, ir noro darbuotis namuose, o juo labiau – vykti apsipirkti. Tikėtini sėkmingi komerciniai reikalai. Nemalonumų galite patirti tik tuo atveju, jeigu pernelyg išlaidausite ir nesitarsite su šeimos nariais dėl visiems aktualių dalykų.

 

Šaltinis: vytautus.com