2008 m. spalio 27 d.

301 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 7:11, leidžiasi 16:54 Dienos ilgumas 09:43.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +6 iki +8, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 3-6 m/s .

Šią dieną 1999 m. Lietuvos prezidentas priėmė Rolando Pakso vadovaujamos vyriausybės atsistatydinimą ir dekretu nurodė jai toliau dirbti, ministro pirmininko pareigas pavedė eiti Irenai Degutienei.

Patarimas – Jei išsibėrei druską – lauk nemalonumų.

Nepamiršk pasveikinti – Vincą, Vincentą, Sabiną, Tautmilę ir Ramojų.

Spalio 27 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Išaiškėjusi paslaptis, išsklaidytos abejonės tikriausiai nenudžiugins, tačiau išeis į naudą. Sumažės utopinių idėjų ir svajonių. Nesivelkite į intrigas, jei nenorite pakenkti savo reputacijai, santykiams su aplinkiniais.

Tauras

Jausite aplinkinių palankumą, galite gauti naudingą patarimą iš pažįstamo žmogaus arba patyrusio specialisto. Tai gali padėti, sprendžiant klausimus, susijusius su turtu, draudimu, skolomis, mokesčiais, lizingu ir pan.

Dvyniai

Padidės jūsų ambicijos, pasireikš egocentriškumas, noras dominuoti. Nepervertinkite jėgų, saugokitės traumų, konfliktinių situacijų. Stenkitės gerai apgalvoti gautą informaciją ir pasimokykite iš savos bei svetimos patirties.

Vėžys

Šiandien derėtų labiau ištempti ausis ir išplėsti akis. Tai, ką išgirsite, pamatysite, pasitarnaus formuojant savo nuomonę, tikslus bei išvadas. Palanku rengti prezentacijas, bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, įtakingais veikėjais. Išsilavinę ir solidūs žmonės gali suteikti jums kažkokių vilčių ateičiai.

Liūtas

Galite sėkmingai tvarkyti finansinius, organizacinius reikalus. Galbūt gausite iš svarbaus žmogaus žinią, pasiūlymą. Situacija gali pareikalauti sąžiningumo svarbaus žmogaus atžvilgiu. Galite būti priversti atsiprašyti už senas skriaudas, grąžinti skolą, sumokėti alimentus ar kompensaciją ir t.t.

Mergelė

Dalykiniai partneriai arba pažįstami žmonės gali kažką jums pasiūlyti, galbūt komercine, bendradarbiavimo prasme. Galbūt teks tvarkyti juridinius reikalus, skirstytis įtakos zonas. Deja, šiame procese jūs nepasirodysite itin kilnūs ir teisingi.

Svarstyklės

Senos problemos tebebus aštrios, tačiau optimizmo turėtų padaugėti. Kažkokia veikla gali pasirodyti praktiška ir naudinga. Labai pravers ilgamečiai įgūdžiai, patirtis. Gali atsirasti proga pademonstruoti, ką sugebate. Tikriausiai noriai ir skoningai dailinsite namus, puošite save bei aplinkinius.

Skorpionas

Gera diena tiems, kurių veikla susijusi su pramogų verslu, vaikų lavinimu ir mokymu. Aplinkinius žavėsite savo artistiškumu, seksualumu. Galite pasijusti lyg su sparnais dėl išgirstų komplimentų, intriguojančių pasiūlymų.

Šaulys

Būsite emocionalūs, jautrūs, tačiau to negalima pasakyti apie jūsų šeimos narius. Galite susidurti su jų reiklumu, šaltumu. Kaip ten bebūtų, tai tik šios dienos nuotaikos, kurios rytoj keisis.

Ožiaragis

Gausite daug naujos informacijos, o galbūt ir kažkokią svarbią žinią iš giminaičių. Gal bus siūloma jungtis į bendrą verslą, investuoti. Kažkam tarpininkaujant, galite atstatyti nutrūkusius, bet jums svarbius santykius. Kažkas gali siūlytis į svečius. O gal primygtinai kvies jus atvykti pasisvečiuoti.

Vandenis

Galite gauti žinią ar informaciją, susijusią su pajamų šaltiniu, nekilnojamu turtu, nuosavybe. Išsimokėtinai galite pirkti nepigų, ilgalaikio naudojimo daiktą.

Žuvys

Nusimato kontaktai, reikalai, suteikiantys reikalingų žinių. Gauta informacija bus naudinga dabar arba truputį vėliau. Tiktų tvarkyti dalykinius, praktinius bei nuosavybės reikalus.