2010 m. Gruodžio 1 d. Trečiadienis

335 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:16, leidžiasi 15:59. Dienos ilgumas 07:43. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -7 iki -9, debesuota su pragiedruliais. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -8 iki -10, debesuota su pragiedruliais. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s.

Dienos mintis – Auksas kreivais keliais vaikštinėja. (Liaudies išmintis)

Sveikiname – Aleksandrus, Eligijus, Natalijas, Butigeidus, Algminas.

Šiandien: Pasauline AIDS diena.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Gali kilti neramių minčių, keistų nuojautų. Jums labai reikės jausti artimų ir mylimų žmonių palaikymą, supratimą. Pravartu bendromis jėgomis aptvarkyti namus, susikurti jaukumą. Tikriausiai rinksitės pirkinius namams ar asmeniniam įvaizdžiui.

Tauras –
Ši diena žada meilės nuotykį, malonią pramogą ar kitų nekasdieniškų įspūdžių. Jūsų vaizduotė bus gana laki. Tai leis su ypatingu polėkiu įgyvendinti kai kurias kūrybines idėjas. Vakare gali kiek pašlyti sveikata.

Dvyniai –
Galite iškrėsti ar patirti kažką tokio, ko vėliau nesugebėsite paaiškinti. Gali būti, kad romantiški pasiūlymai, jausmai liks be atsako, sulauksite pavydo scenos ar nemalonaus santykių aiškinimosi. Vertėtų labiau kontroliuoti savo elgesį, kalbą.

Vėžys –
Tikriausiai teks draskytis tarp įvairių poreikių ir pagundų. Galbūt jausite konkurentų spaudimą ar kažkieno pavydą. Kils minčių, susijusių su investicijomis, veiklos permainomis. Vėlyvo vakaro pasiūlymas gali būti nuostolingas.

Liūtas –
Aktualūs bus reikalai, susiję su nuosavybe, pinigais, mokesčiais, investicijomis. Be rimtų derybų nebus taikaus susitarimo. Dosnumu galite palenkti į savo pusę reikalingą žmogų. Tikėtinas susitikimas su senu draugu, grįžusiu iš toli.

Mergelė –
Seksis tvarkyti korespondenciją, tarpininkauti, reklamuoti. Mintys suksis apie kvalifikacijos kėlimą, mokymosi kursus, keliones. Suvoksite, kad turite neišsemtų rezervų. Vakare būsite nedraugiškai nusiteikęs aplinkinių atžvilgiu.

Svarstyklės –
Gana aiškiai suvoksite, kas negerai ir ką reikia daryti. Šios dienos pokalbiai, netgi konfliktai ir ginčai gali įkvėpti naujiems sumanymams. Gali pasikeisti jūsų požiūris į pažįstamą asmenį. Vakare nerimo bei emocinės įtampos sukels vaikai.

Skorpionas –
Seksis išsiveržti iš kasdienės rutinos, kažką pakeisti savo aplinkoje ar užsiėmimuose. Tikriausiai atsiras naujų dalykinių ar kitokių ryšių. Tačiau dėl kontaktų bei veiklos gausos būsite šiek tiek paviršutiniškas, lengvabūdiškas.

Šaulys –
Keistų sutapimų bei netikėtumų diena. Gali pildytis beveik nerealūs dalykai. Nežaiskite kitų žmonių jausmais, jei nenorite nemalonumų. Vakaro pokalbiai ir gaunama informacija sukels susirūpinimą, susierzinimą.

Ožiaragis –
Prieštaringa diena. Emocijų bus, nors vežimu vežk. Jas kurstys ir kaitins tiek meilės, tiek verslo partneriai. Nenuleiskite rankų dėl netikėto akibrokšto ar iššūkio. Ryžkitės svarbiems sprendimams. Vakare su savim nesinešiokite daug pinigų.

Vandenis –
Diena bus labai atsakinga. Jums norėsis komforto, grožio savo aplinkoje. Gali papilnėti piniginė, tačiau artimųjų poreikiai viršys bet kokią naudą. Vakare labai jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Atsargiai elkitės su technika.

Žuvys –
Aktualūs turėtų būti mokslo ir ryšių klausimai. Tikėtina, kad pavyks sutvarkyti gana sudėtingą reikalą. Galbūt uoliai ruošitės kokiam nors pristatymui ar egzaminui. Optimizmas ir artimųjų palaikymas jums itin pasitarnaus.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}