2008 m. spalio 26 d.

300 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 8:09, leidžiasi 17:56 Dienos ilgumas 09:47.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną +8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietų, 7-12 m/s.
                     naktį +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 5-9 m/s .

Šią dieną 1990 m. Kauno miesto valdybos nutarimu iš Ramybės parko į Aukštųjų Šančių karių kapines perkelti „Keturių komunarų” palaikai.
Šią dieną 1863 m. įkurta Futbolo Asociacija (FA).

Patarimas – Neskolink druskos – susipyksi.

Nepamiršk pasveikinti – Vitą, Liaudginą, Evaristą, Mingintę ir Liudginą.

Spalio 26 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Labai tikėtina, kad susipyksite su namiškiais. Pasistenkite išvengti santykių aiškinimosi ar abipusių kaltinimų. Bent jau nepradėkite pirmas.

Tauras

Depresijos išvengti padės tik geras humoro jausmas arba draugai. Darbe ne viskas gerai – ieškokite originalaus sprendimo. Gali praversti asmeniniai ryšiai. Su įstatymais susijusius reikalus verčiau atidėti kitai dienai.

Dvyniai

Nuo jūsų norų šiandien mažai kas priklausys. Verčiau mėginkite nesispardydamas prisitaikyti prie to, kas vyksta. Už realios padėties ignoravimą ar juo labiau – mėginimus plaukti prieš srovę bus skaudžiai baudžiama.

Vėžys

Šiandien jūsų planai, nuotaikos ir jūs pats – trapūs ir pažeidžiami kaip niekada. Venkite sunkių daiktų ir pokalbio temų, aktyvios fizinės veiklos ir skersvėjų.

Liūtas

Atsiras realus šansas kai ką greitai ir radikaliai pakeisti sau naudinga linkme. Nežiopsokite, kol proga nepasinaudojo kas nors kitas.

Mergelė

Šiandien toli gražu ne pati palankiausia diena deryboms, apskritai dalykiniams pokalbiams, užtat įgyvendinti jau anksčiau sutartus uždavinius seksis puikiai. Tuo pasistenkite ir užsiimti.

Svarstyklės

Šiandien jums bus atleistos išdaigos, už kurias kitą dieną gerokai nukentėtumėte. Svarstyklių moterys bus itin žavios ir neatremiamos. Pasistenkite tuo nepiktnaudžiauti.

Skorpionas

Jau turite iš ko rinktis: galite arba sėsti ir apraudoti praleistą progą, arba imtis aktyvios naujų galimybių paieškos. Kas jums labiau patinka?

Šaulys

Kivirčų, savivalės, pažadų nevykdymo diena. Laikykitės bent elementariausių saugumo reikalavimų. Nesileiskite į kalbas su nepažįstamais žmonėmis, saugokitės statybų aikštelių ir aštrių daiktų.

Ožiaragis

Iš pat ryto galite jaustis kažkoks pavargęs ir neišsimiegojęs. Gal dėl to kalti kamuojantys niūrūs prisiminimai. Tikintiems labai palengvėtų nuėjus išpažinties. Turėtumėte kuo daugiau laiko praleisti gryname ore.

Vandenis

Ir į patį rimčiausią darbą pasistenkite žiūrėti kaip į patrauklų žaidimą, nesivaržykite pasigirti savo pasiekimais, jei tik tokių yra. Palanki diena dalyvauti varžybose, konkursuose. Tikros pramogos kol kas palauks, vakarą teks skirti šeimos ar buities reikalams tvarkyti.

Žuvys

Šiandien Žuvys bus sentimentalios, linkusios svajoti, pasinerti į prisiminimus. Aiškiai trūks šilumos ir jaukumo, užtat bendradarbių ar šeimos narių pašaipų – aiškiai per daug. Jautresnė asmenybė gali tiesiog apsinuodyti pernelyg stipriomis emocijomis.