2008 m. spalio 25 d.

299 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 8:07, leidžiasi 17:58 Dienos ilgumas 09:51.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra – dieną  8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +6 iki +8, giedra, be kritulių. Vėjas pietų, 5-9 m/s .

Šią dieną 1992 m. referendume priimta šiuo metu galiojanti Lietuvos Respublikos Konstitucija.
Šią dieną1955 m. Amerikos firma „Tappan Company” pirmą kartą pristatė mikrobangų krosnelę.

Patarimas –  Laikyk pupą piniginėje. Visada turėsi bent šiek tiek pinigėlių.

Nepamiršk pasveikinti – Švitrigailą, Dariją, Ingą, Krizantą ir Vaigedę.

Spalio 25 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Norėsis lengvo pasipelnymo, naudos, dovanų. Gali būti, kad kils pagunda pasinaudoti tarnybine padėtimi. Nesitikėkite, kad jūsų klaidos ar piktnaudžiavimai liks nepastebėti. Būtų paprasčiau, jei šiandien netvarkytumėte nuosavybės reikalų, nesudarinėtumėte ilgalaikių sutarčių, nes galite apsigauti.

Tauras

Šiandien būsite labiau įsitempę, įtarūs ir daug kuo nepatenkinti. Jei pasikliausite kitais, o ne savimi, galite likti prie sugriuvusio iliuzijų bokšto. Atsisakykite avantiūrų, skubotų sutarčių. Bet koks neapgalvotas poelgis gali sukelti ilgalaikių neigiamų padarinių.

Dvyniai

Jūs šiandien nesugebėsite realiai įvertinti situacijos ir padaryti reikiamų išvadų. Pasisaugokite nesąžiningų kompanionų bei sandorių. Mokėkite atsiriboti nuo blogų tendencijų. Dabar jums labiausiai reikia vienatvės ir ramybės. Venkite svaigalų. Itin rūpinkitės sveikata.

Vėžys

Būsite nenuoseklūs, linkę vadovautis emocijomis, subjektyviomis nuostatomis. Jus supras tik artimiausi žmonės. Galite suvokti, kad kai kurių draugų nebenorite vadinti draugais, kad nusivylimai pasiekė ribą.

Liūtas

Konkrečiais dalykais neparemti pažadai nepadės jums nei padidinti savo įtakos, nei apsidrausti. Nesileiskite į avantiūras. Derėtų atsisakyti spręsti turtinius klausimus, kraustytis.

Mergelė

Jei šiandien kažką nutarsite, netrukus galite suabejoti savo apsisprendimu. Galbūt priimsite kitas tiesas, atrasite naujų idealų. Venkite fanatizmo, kad vieno paklydimo nepakeistų kitas.

Svarstyklės

Šiandien verčiau nerizikuokite finansiškai, nepasirašinėkite lemtingų dokumentų. Pasisaugokite pavydžių moterų. Tikra nelaimė būtų susipykti su kreditoriais, rėmėjais. Jei nepavyks suderinti interesų, susitarti dėl abiem pusėm svarbių dalykų, tai išties apkartins jums gyvenimą.

Skorpionas

Šiandien stokosite dvasinės pusiausvyros, o tai atsilieps jūsų santykiams su meilės arba darbo partneriais – situacija gali darytis įtempta. Jums norėsis darbo, verslo bei kitokių sričių rezultatų pasiekti staigiai, per daug nevargstant ir nesigilinant. Toks avantiūrizmas gali nuvesti į aklavietę.

Šaulys

Ši diena žadins didelį aktyvumą, o kartu tam tikrą agresyvumą, plėšrumą. Suaktyvės pastangos organizuoti verslą, prekybą, siekti naudos. Gal teks rašyti, reklamuotis, aiškintis santykius, reikalus. Popiet galite pasijusti keistai. Pavojinga vartoti alkoholį, abejotinos kokybės maistą – galima apsinuodyti.

Ožiaragis

Nepatartina pernelyg paskęsti smulkmenose, užsidaryti siaurų interesų rėmuose. Pasistenkite nekritikuoti aplinkinių. Aktualūs gali būti vaikų auklėjimo klausimai. Popiet galite gauti nerimą keliančią žinią. Venkite avantiūrų, būkite atsargūs su pinigais – gali nukentėti jūsų reputacija arba kišenė.

Vandenis

Diena nebus rami, net jei išoriškai atrodys viskas gerai. Emocinė įtampa augs ir popiet galite iškrėsti kažką tokio, kas nebus naudinga nei jums, nei jūsų šeimai. Nepatartinos didelės išlaidos – bus sunku jas kompensuoti.

Žuvys

Jei nenorite, kad jūsų protą ir valią valdytų kiti, būkite atidūs detalėms, stebėkite įvykių eigą ir mąstykite savo galva. Pabendraukite su protingais žmonėmis, išklausykite kitokių nuomonių ir pasistenkite susivokti vertybių skalėje, suprasti, kas yra svarbiausia.