2010 m. Lapkričio 01 d. Pirmadienis

305 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 08:19, leidžiasi 17:45. Dienos ilgumas 09:26. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +10 iki +12, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Moterys retai meluoja. Jos tik mėgsta mažumėlę padailinti tiesą. (L. Olivier)

Sveikiname – Žygaudus, Milvydes, Andrius. 

Šiandien: Visų šventųjų diena. Tarptautinė narkotikų vartotojų diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – Būsite dirglus, nervingas. Nemalonūs netikėtumai laukia darbe ir gatvėje. Dalykinis arba gyvenimo partneris gali jus kaltinti, kelti pretenzijas. Pasistenkite neįsivelti į abejotinas aferas. Saugokitės traumų.

Tauras – Rūpesčių bei nuostolių galite turėti per kitus žmones. Venkite abejotinos veiklos, neatsakingų draugų, klastingų patarėjų. Šiandien neverta imtis darbų, kurių tuoj pat negalėsite užbaigti.

Dvyniai – Jums bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad darbovietėje ir namie reikalai nejuda taip, kaip reikia. Jei norite kažką konkretaus pasiekti, venkite skubos ir rizikos. Nepasitikėkite gandais.

Vėžys – Patirsite kai kurių žmonių priešiškumą, nepalankumą, ir pats prisigalvosite nebūtų dalykų, kažko pavydėsite. Aršiai ginsite savo interesus, taigi galite kažkam pakenkti. Stenkitės išlikti diplomatiškas, teisingas. Pasisaugokite avarinių situacijų.

Liūtas – Bus dalykų, dėl kurių smarkiai jaudinsitės, sielositės. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba paaštrės finansinės problemos. Trikdys kitų žmonių įžūlumas, godumas. Galima nuostolinga avantiūra. Nuo pavojų saugokite vaikus.

Mergelė
– Tikėtina kelionė, susijusi su visuomeninių klausimų sprendimu, mokslo tyrimais, arba atsakinga profesinė komandiruotė. Galbūt su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų. Galimi nenumatyti keblumai, avarijos.

Svarstyklės – Tikėtinas susipainiojimas jausmuose, neištikimybės bei išsiskyrimo grėsmė ar baimė. Keisti ir nepagrįsti kaprizai gali pabloginti santykius su aplinkiniais, padaryti nuostolių. Stenkitės šviesiau žiūrėti į gyvenimą.

Skorpionas – Dauguma reikalų, kuriais šiandien užsiimsite, reikalaus maksimalios psichologinės įtampos ir turbūt pinigų, investicijų. Būsite nusiteikęs ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų. Šilčiau reaguokite į vaikus, mylimus žmones.

Šaulys – Šiandien nesiseks bendrauti, viskas kris iš rankų. Aplinkoje pastebėsite daugiau blogio nei gėrio, tirštinsite tamsias gyvenimo spalvas. Panašu, kad kažkam neįtiksite, sulauksite žeidžiančios kritikos. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba.

Ožiaragis – Būsite dirglus, emocionalus, provokuosite konfliktines situacijas. Galite susidurti su priešiškai nusiteikusiais, ūmiais asmenimis ir patirti nemalonių smūgių.

Vandenis – Laukia nemaži finansiniai rūpesčiai. Turbūt būsite priverstas reikalauti to, kas jums priklauso – atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, skolos grąžinimo ar pan. Nelengva bus apginti savo interesus, bet stengtis verta.

Žuvys – Galimos keblios situacijos, klaidinga informacija. Turėsite problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių minčių bei norų. Nieko nedarykite spontaniškai: tik atsakingas sprendimas užtikrins sėkmę.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}