Horoskopas pirmadieniui 05-30

Avinas – Neprotinga būtų atidėlioti svarbius darbus, išsisukinėti nuo pareigų. Tikėtinos išlaidos arba pajamos per sutuoktinį, verslo partnerį. Galbūt pirksite buitinę techniką, investuosite į remontą. Jei turite senų skolų, atakuos kreditoriai.

Tauras – Kai kuriuos sumanymus realizuosite be didelių pastangų. Galite gauti žinią iš aukštesnės institucijos, apsispręsti dėl dalykinio pasirinkimo. Tikėtinas pokalbis su užsieniečiu, reikalai susiję su teisėtvarka, vertimais, projektais, kelione.

 

Dvyniai – Teks rimčiau padirbėti, jei nenorite prarasti užimamų pozicijų darbe. Jus atidžiau nei paprastai stebės viršininkai ir kolegos. Gali būti, kad nerimą kels didelė konkurencija ir priešiškai nusiteikę asmenys. Nekurstykite įtampos.

 

Vėžys – Šiandien galite įveikti tai, kas ne visuomet pavyksta. Būsite komunikabilus, lengvai megsite naujas pažintis, organizuosite įvairius susitikimus. Nieko keisto, kad vakare griūsite nuo kojų iš nuovargio. Tausokite sveikatą.

 

Liūtas – Būsite gana tingiai nusiteikęs, sumažės visoks jūsų aktyvumas, išskyrus gebėjimą fantazuoti, kurti nerealius planus. Galbūt teks lankyti ar slaugyti ligonį, rūpintis vaistais, teikti ar pasiimti labdarą.

 

Mergelė – Galimi įvykiai, kurie pareikalaus iš jūsų didelio valdymosi, atsargumo. Panašu, kad teks keisti dalykinius ir finansinius planus, sutartis. Galima nebloga žinia iš užsienio, mokslo ar teisėtvarkos institucijos.

 

Svarstyklės – Ši diena privers pagalvoti apie materialinius reikalus. Nepaisant krizės, pravartu ieškoti norimų prekių, pajamų šaltinių, galimų verslo dalininkų, rėmėjų. Tikriausiai pavyks gauti reikiamą informaciją, tinkamai pasireklamuoti.

 

Skorpionas – Turbūt sėkmingai, nors ir nelengvai derėsitės, tarpininkausite. Įvairiuose reikaluose dabar jums gali labai padėti draugai ir artimi žmonės. Tačiau kai kuriems jūsų polėkiams jie nepritars. Ir turbūt bus teisūs, tad įsiklausykite į jų argumentus.

 

Šaulys – Norite ar nenorite, teks imtis buities darbų, derinti savo poreikius bei interesus ir planus su namiškių užgaidomis. Nepasiduokite neigiamoms emocijoms. Vakaras žada meilės intrigą. Iš jos gali išsivystyti šis tas perspektyvaus.

 

Ožiaragis – Pravartu imtis reikalų, susijusių su kūrybiniais projektais, pramogų organizavimu. Tik nesivelkite į avantiūras ne pagal savo galimybes bei kišenę. Neatsakingas įsipareigojimas gali daug kainuoti. Rimčiau žiūrėkite ir į meilės ryšius.

 

Vandenis – Galbūt spaus darbų ar skolų atidavimo terminai. Rimčiau dirbkite pavestus darbus, laikykitės drausmės reikalavimų. Jei norite įsidarbinti ar pradėti reformas, pats metas aktyviai veikti. Raskite laiko sveikatai ir grožiui naudingoms procedūroms.

 

Žuvys – Gyvenimo ar verslo partneris jums gali pareikšti pretenzijas, iškelti didelių reikalavimų. Pasistenkite jį suprasti, įsigilinkite. Parodykite iniciatyvą, jei norite susitikti su jus dominančiu asmeniu. Su kitų pagalba kažkas pajudės pirmyn.

 

Šaltinis: vytautus.com