2009 m. sausio 7 d.

7 metų diena, 02 metų savaitė.

Saulė teka 8:40, leidžiasi 16:09. Dienos ilgumas 07:29. Mėnulio fazė – priešpilnis. Temperatūra – dieną nuo -3 iki -5, pustys, sniegas. Vėjas pietvakarių, 9-10 m/s . Naktį oro temperatūra nuo -5 iki -7, pustys, sniegas. Vėjas pietvakarių, 8-9 m/s .
Patarimas – per kvailą galvą ir kojom vargas !!!
Nepamiršk pasveikinti – Liucijų, Raimundą, Valantiną, Rūtenį, Raudvilę.

Dienos anekdotas.

Sausio 6 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę Skaityti daugiau.

 

Avinas

Anaiptol ne visi šiandien sugebės suprasti ir įvertinti jūsų veiksmų ar sprendimų reikšmę ir prasmę, bet tai dar nereiškia, kad turite savo planų atsisakyti. Nesupranta dabar – supras vėliau, ir dar ačiū pasakys. Vakaras palankus meilei ir draugystei.

Tauras

Aktyvūs šio ženklo atstovai išvys šviesą tunelio gale, pesimistai vis dar klaidžios tamsiuose savo sielos užkaboriuose. Ir vieniems, ir kitiems patartina kuo mažiau knaisiotis savo tikrose ir tariamose problemose, dirbkite konkrečius ir greitai padaromus darbus.

Dvyniai

Ypač seksis tvarkyti su finansais susijusius reikalus. Netgi galite apsiimti spręsti svetimas problemas, tiesa, laikydamasis reikiamų atsargumo priemonių.

Vėžys

Šiandien su liūdesiu turėsite pripažinti, kad darbai ir rūpesčiai suryja liūto dalį jūsų laiko, o poilsiui ir pramogoms telieka akimirkos. Ką gi, išmokite rasti teigiamų emocijų ir dirbdamas.

Liūtas

Ten, kur valdo emocijos, logikai nėra kas veikti. Kažkieno spontaniški sprendimai gali visiškai sugriauti jūsų dienos planus. Būkite atidus rinkdamasis žmogų, kuriuo ketinate pasikliauti.

Mergelė

Šiandien galite sutverti bent nedidelį stebuklą, reikia tik labai panorėti. Nešaukite garsiai, kad tai jūs padarėte – prapuls visas žavesys. Žmonės patys susipras, kieno rankų tai darbas.

Svarstyklės

Draugai turėtų pakišti be galo įdomią idėją. Jūsų darbas – teisingai ją išgirsti ir sugebėti realizuoti. Nedelskite – šiuo metu tinkamai susiklosčiusios aplinkybės jūsų nelauks.

Skorpionas

Jokių būdu nedalykite tuščių pažadų, vien tik siekdamas bent laikinai atsikratyti prašytojo. Niekas nebus pamiršta. Jūsų įsipareigojimus jums primins tada ir tokiu būdu, kad šimtąkart pasigailėsite.

Šaulys

Jau esate pasirengęs pradėti naują daug žadantį projektą, bet vis nesiryžtate, baimindamasis nesėkmės? Būkite ryžtingesnis, žvaigždės jums palankios.

Ožiaragis

Šiandien jūsų dėmesio ir laiko nuolat reikalaus įvairios smulkmenos, skubūs, bet nereikšmingi darbeliai bei reikaliukai. Vis dėlto neturėtumėte pamesti iš akių pagrindinio dienos plano. Tai, kas buvo numatyta, privalote atlikti bet kuriuo atveju.

Vandenis

Pirmu įspūdžiu šiandien pasikliauti tikrai neverta. Jis gal ir bus pats ryškiausias, bet tikriausiai apgaulingas. Būkite budrus!

Žuvys

Kad tik būtų noro, o jau jėgų ir galimybių visada rasite. Turite greitai sugalvoti troškimą – juk negali tokia ypatinga diena, kai praktiškai esate visagalis, praeiti veltui.

 

 

www.vytautus.com