Sustabdytas elektros įrenginių atjungimas

Pasak Giedrės Akelytės, AB „VST” atstovės ryšiams su visuomene, šalį užklupus šalčiams akcinė bendrovė „VST“ laikinai sustabdė elektros įrenginių atjungimus.

Oro temperatūrai nukritus žemiau –5°C laipsnių, akcinės bendrovės „VST“ specialistai laikinai sustabdo numatytus planinius elektros įrenginių atjungimus. Taip nuspręsta pasielgti dėl to, kad esant šalčiams klientams likti be elektros energijos būtų ypač nepatogu.

Rūpindamiesi savo klientais, nutarėme atidėti elektros įrenginių atjungimus, kad esant tokiems orams žmonės neliktų be elektros energijos ir nepatirtų nepatogumų ar nuostolių. Naujųjų vartotojų objektai, numatyti prijungti prie elektros tinklo, bus prijungiami, t.y. sutartiniai įsipareigojimai bus vykdomi,“ – sako akcinės bendrovės „VST“ Elektros tinklo tarnybos direktorius Rytis Borkys.

Numatyti planiniai darbai, dėl kurių reikalingas elektros įrenginių atjungimas, bus atnaujinami, kuomet oro temperatūra bus aukštesnė kaip –5°C. Apie planinius elektros įrenginių atjungimus klientai bus informuojami spaudoje, taip pat akcinės bendrovės „VST“ internetinėje svetainėje.