2008 m. gruodžio 12 d.

347 metų diena, 50 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:32, leidžiasi 15:52. Dienos ilgumas 07:20.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietryčių, 5-9 m/s, naktį +2 iki +4, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s.

 

2003 m. trumpam atgimusi roko grupė „Antis“ Vilniaus sporto rūmuose surengė paskutinį didelį koncertą. Jo įrašas vėliau išleistas DVD „Antis gyva“.
1917 m. įvyko didžiausia geležinkelio katastrofa istorijoje: Prancūzijoje keleivinis traukinys nuvirto nuo bėgių. Žuvo 543 žmonės.

 

Patarimas – Jei paskutinį mėnesio penktadienį kelią perbėgo raina katė – ji tau atneš laimę.

Nepamiršk pasveikinti – Joaną, Žanetą, Gilmintą, Vaingedę, Dagmarą ir Žaną.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 12 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Iki vakaro puikus laikas, tiesa, jei nesileisite į finansines avantiūras ar nesugalvosite įsimylėti. Mažiau vilkitės dėl šios dienos finansinių pasiūlymų ir nekurkite didelių planų, susijusių su žmogumi, kurį įsimylėsite. Būkite atidūs draugų nuojautai, įspėjimams.

Tauras

Labai atsakingas metas – šios dienos sprendimai ilgai darys įtaką jūsų ateičiai. Bus ir povandeninių pavojų – ne viską matysite, ne viską teisingai suprasite. Venkite finansinių įsipareigojimų, mažiau žadėkite ir mylimam asmeniui. Visgi vakaras turėtų būti gana palankus.

Dvyniai

Į esamas problemas negalite reaguoti ramiai, tačiau jums pavyksta rasti išmintingą sprendimą ar bent protingą dabartinių nesėkmių paaiškinimą. Būkite atsargesni tvarkydami finansinius reikalus (ypač su užsieniečiais) ir tuščiai neišlaidaukite.

Vėžys

Truputėlį sudėtinga diena, ypač vakare – būsite nervingi, įsitempę. Labai neišgyvenkite dėl galimų nesklandumų su mylimu asmeniu – dabar nesusipratimai itin tikėtini. Kuo mažiau šiandien prisižadėsite, tuo daugiau laimėsite.

Liūtas

Galite sulaukti kritikos, tačiau nesivelkite į ginčus bei konkurencinę kovą. Būkite švelnesni sutuoktiniui ar mylimam žmogui – šilumos trūkumas gali būti neteisingai suprastas.

Mergelė

Darbe tikėtini smulkūs nemalonumai, kuriuos reikia spręsti greit, kad jie nevirstų didelėmis problemomis. Namie nepatartina imtis sunkių darbų, tačiau tiks tvarkytis iš esmės. Ir venkite priekaištauti mylimam žmogui – galite rimtai susipykti.

Svarstyklės

Būsite gana entuziastingi, tad galite lengvai prarasti saiką ar įsivelti į avantiūrą. Nepervertinkite savo finansinių galimybių. Taip pat būkite atidūs, kad neužgautumėte mylimo žmogaus ar savo vaiko. Vakare būkite atidesni savijautai – labiau save pasaugokite.

Skorpionas

Darbe galite patirti nemalonumų, nesėkmių, namie įsivelti į konfliktą su artimaisiais ir smarkokai dėl viso to išgyventi. Likite kantrūs šią sunkią dieną savo artimiesiems. Beje, vakare venkite kategoriškai ko nors reikalauti iš vaikų.

Šaulys

Dalykiniams susitikimams, įvairioms deryboms, darbui su dokumentais palankesnė pirma dienos pusė, tiesa, tvarkant finansinius dalykus būtinas apdairumas. Venkite ginčytis bei žadėti.

Ožiaragis

Ieškokite nuostolių, nesėkmių veikloje, konfliktų su sutuoktiniu priežasčių ir dėl to nieko nekaltinkite. Apgalvokite būdus tam užkirsti. Nepriiminėkite dovanų iš nesąžiningų žmonių.

Vandenis

Nebloga diena, situaciją valdysite. Gal tik finansinis klausimas neduos ramybės ir bus sunkiau sprendžiamas. Vakare kategoriškai venkite ginčytis su antrąja puse, nes tai pažemins jus abu.

Žuvys

Nepatartina savęs varginti sunkiais ir atsakingais darbais. Beje, intuicija taps jautresnė – jums pavyks išsiaiškinti, kas naudojasi jūsų pasitikėjimu, kas slaptai apgaudinėja ar vagiliauja iš jūsų ar kas rezga prieš jus intrigas. Vakaras bus malonus.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com