2009 m. balandžio 30 d. Ketvirtadienis

120 metų diena, 18 metų savaitė.

Saulė teka 05:42, leidžiasi 20:51. Dienos ilgumas 15:09. Jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +19 iki +21, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +5 iki +7, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos patarimas – Žmonių išmintingumas proporcingas ne jų patirčiai, o gebai jos įgyti. (B. Šo)

Dienos prietaras – Jei kada siūdama išsidūrei adata pirštą, tai greit įsimylėsi.

Sveikiname – Virbutus, Ventas, Marijonus, Sofijas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.42 3,56 3,04 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,40 3,02

1,56

 

Dienos vaizdelis.

Avinas
(03.21 – 04.20)
Jei buvote susipykę su aplinkiniais, palanku atnaujinti nutrūkusius draugiškus santykius. Nespjaukite į asmeninius kontaktus, mat jie bus ypač svarbūs. Jūsų laukia susitikimai su senais bičiuliais ir artimais žmonėmis.

Jautis
(04.21 – 05.21)
Apsvarstykite ir blaiviai įvertinkite savo galimybes ir sugebėjimus. Jei parodysite iniciatyvą ir veiksite savarankiškai, tai sėkmė visur jums garantuota. Taip pat laikas puikus bendravimui su senais bičiuliais.

Dvyniai
(05.22 – 06.21)
Nerekomenduojama su kuo nors aiškintis santykius arba ginčytis su aplinkiniais. Priešingu atveju jums nepavyks realizuoti savo idėjų ir sumanymų, susijusių su karjera ir darbo užmokesčiu. Verslo srityje nepakenks papildomas atsargumas.

Vėžys
(06.22 – 07.22)
Būkite kuklesni ir santūriau elkitės su bičiuliais ir giminaičiais. Pernelyg gera nuomonė apie save, užsispyrimas ir siekimas dominuoti sukels kivirčų bei konfliktų su artimais žmonėmis. Šito galima išvengti, jei jūs padarysite teisingas išvadas ir atkreipsite dėmesį į savo elgesį.

Liūtas
(07.23 – 08.23)
Vadovai deramai įvertins nenuilstamas jūsų pastangas. Visi rūpesčiai išsisklaidys, o juos ilgam pakeis ramus ir stabilus visais požiūriais laikotarpis. Būkite ryžtingi, kūrybiškai žiūrėkite į darbą. Tai jums leis pasiekti gerų rezultatų.

Mergelė
(08.24 – 09.23)
Reikalai klostysis tik jūsų naudai, o artimieji ir aplinkiniai deramai įvertins jūsų pastangas bei ryžtą. Atsiras gera galimybė užmegzti pažinčių su svarbiais žmonėmis, kurie ateityje jums suteiks naudingą paslaugą.

Svarstyklės
(09.24 – 10.23)
Jūs be didesnių pastangų spręsite visus iškilsiančius klausimus ir realizuosite visus numatytus planus. Taip pat bus palankus metas bendrauti su giminėmis ir organizuoti įvairias šeimos iškilmes bei susitikimus.

Skorpionas
(10.24 – 11.22)
Jums turėtų pavykti rasti originalią išeitį iš konfliktinių situacijų ir sureguliuoti savo naudai visus nesutarimus, kurių gali kilti. Dabar turite puikų šansą paversti draugais visus savo oponentus. To dėka sėkmingai tvarkysite visus reikalus, beveik negaišdami laiko ir neeikvodami jėgų.

Šaulys
(11.23 – 12.21)
Nereikėtų persidirbti, laisvalaikį reikėtų skirti ramiam poilsiui su šeima. Dabar prasideda tinkamiausias laikotarpis pagerinti atmosferą namuose, sustiprinti šeimos ryšius. Pasistenkite kuo daugiau laiko praleisti su mylimu žmogumi, tai teigiamai atsilieps jūsų santykiams.

Ožiaragis
(12.22 – 01.20)
Nereikėtų pasiduoti aplinkinių įtakai, kadangi tai gali neigiamai atsiliepti numatytų planų realizavimui. Kiek galėdami venkite bet kokio komandinio darbo ir visus savo klausimus spręskite savarankiškai, net jei tai sukeltų šalia esančių žmonių nepasitenkinimą.

Vandenis
(01.21 – 02.19)
Diena bus kupina bendravimo. Jūs užmegsite naudingų kontaktų tiek dalykinėje, tiek asmeninėje sferose, netgi galite tikėtis jūsų nuopelnų pripažinimo ir paskatinimo. Draugiški santykiai su kitos lyties atstovais gali virsti romantiškais nuotykiais.

Žuvys
(02.20 – 03.20)
Turėsite pademonstruoti tvirtą būdą, jei norite pasiekti užsibrėžtą tikslą. Palaikyti jėgas padės sportas, taip pat susitikimai su senais bičiuliais. O štai nuo didelių išlaidų žvaigždės jums pataria susilaikyti. Solidžios finansinės paramos artimiausiomis dienomis nesitikėkite, tad patausokite savo piniginę.

www.vytautus.com