Horoskopas penktadieniui 08-19

Avinas – Tai puikus laikas: atsiveria naujų galimybių. Tiesa, lūžis bręsta nepaisant gerų pokyčių bei jūsų norų. Tiktai nereikia panikuoti. Viskas, kas šiandien įvyks, – tik į gera.

Tauras – Geras laikas pakovoti už savo profesines ambicijas, naujas veiklos galimybes. Tinkamas laikas aptarti darbo reikalus su vadovybe. Palanku svarstyti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Raskite laiko pasikalbėti su tėvais.

Dvyniai – Geras laikas – šiandien jus lydės sėkmė. Diena suteiks progų įvertinti draugų atsidavimą.

 

Vėžys – Poilsio metas, t.y. darbas – ne vilkas… Verta kuo greičiau pabaigti neatidėliotinus darbus ir dingti iš aplinkinių akiračio.

 

Liūtas – Būsite kupini energijos ir sveiko piktumo. Galite pakreipti jums nepalankios situacijos eigą, jei sugebėsite veikti staigiai, be svarstymų.

 

Mergelė – Nors diena žada naudą ir sėkmę sprendžiant finansines problemas, būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami piniginius, turto reikalus.

 

Svarstyklės – Reikalai pajudės sparčiau. Atidžiai sekite naujienas. Kad pasiektumėte tikslą, jums reikės ne tik smarkiau suktis, bet ir prisiminti pažintis. Tai gerosios pagalbos metas – eikite, prašykite.

 

Skorpionas – Šiandien jums vertėtų stabtelėti, mažinti darbo tempus. Dažniau paisykite aplinkinių valios, tuomet tikrai sulauksite pagalbos.

 

Šaulys – Sėkmės padaugės, tad susitelkite ir negaiškite laiko veltui. Jūs rasite efektyvių būdų įveikti susikaupusias problemas. Tvarkant piniginius, turto reikalus rizikuoti pavojinga.

 

Ožiaragis – Darbai puls, ir jūs sėkmingai įveiksite šios dienos užduotis. Tai puikus laikas ieškoti naujo darbo, geresnių galimybių užsidirbti. Tinka susitikti su darbdaviu. Palankūs kontaktai su užsieniečiais darbo klausimais.

 

Vandenis – Nors diena gera kovai, reikėtų vengti agresyvių veiksmų, ypač partnerių, sutuoktinio atžvilgiu. Verčiau siekite susitarti gražiuoju.

 

Žuvys – Negeros nuojautos vers blaškytis, karštligiškai ieškoti išeities. Vis dėlto diena gana palanki spręsti kilusias problemas, taip pat tinkama užsiimti draudimo, mokesčių, skolų, paveldėjimo atgavimo reikalais.

 

Šaltinis: vytautus.com