Reguliuojamas stalas: pagrindiniai jo privalumai, kuriuos verta išbandyti

Reguliuojamas stalas bene labiausiai vertinamas dėl ergonomikos. Patogi, funkcionali darbo vieta yra svarbus aspektas, tiesiogiai susijęs su darbingumu bei geresne darbuotojų savijauta, tačiau ne visi darbuotojai turi galimybę pertraukėlių metu pajudėti. Dėl šios priežasties komfortiškai ir atsakingai įrengta darbo vieta yra vienas geriausių sprendimų, siekiant darbuotojams suteikti progą būti aktyviais darbo metu. Tačiau, kaip teigia tarptautinės baldų įmonės NARBUTAS ekspertai, reguliuojami stalai ne tik suteikia galimybę rūpintis darbuotojų savijauta ir sveikata nenutraukiant darbo proceso, tačiau taip pat turi ir daugiau privalumų, kuriuos verta išbandyti.

Reguliuojamo aukščio biuro stalai puikiai pritaikomi pagal kiekvieno darbuotojo poreikius

Reguliuojamo aukščio biuro stalai suteikia galimybę darbuotojams susikurti personalizuotą darbo vietą, lengvai pritaikytą kiekvieno poreikiams. Reguliuojamo aukščio biuro stalų stalviršio aukštį galima lengvai reguliuoti ir pritaikyti pagal kiekvieno žmogaus ūgį, todėl tai – vienas didžiausių tokio tipo stalų privalumų.

Reguliuojamo aukščio biuro stalų pasirinkimas – funkcionalus ir praktiškas sprendimas toms įmonėms, kuriose darbo vietomis tenka dalintis keliems darbuotojams. Tokio tipo biuro stalai leidžia sukurti universalią darbo vietą, kurioje komfortiškai gali dirbti skirtingų ūgių asmenys. Be to, dažnu atveju toks pasirinkimas atleidžia nuo papildomų išlaidų, nes nereikia įrengti papildomos darbo vietos naujam komandos nariui.

Neigiama sėdimo darbo įtaka žmogaus sveikatai įrodyta moksliškai: ilgai sėdint, dirbant vienoje padėtyje, laikui bėgant pradeda kamuoti įvairūs nugaros, kaklo skausmai, suprastėja nuotaika, netgi padidėja įvairių lėtinių ligų rizika. Dirbant prie reguliuojamų stalų, galima išvengti sveikatos problemų bei diskomforto, kadangi, esant poreikiui, galima pakeisti kūno poziciją: iš sėdimos į stovimą ar atvirkščiai.

Modernus reguliuojamo aukščio stalas – inovatyvus sprendimas šiuolaikiškiems biurams

Modernus reguliuojamo aukščio stalas šiai dienai atveria visiškai naujų galimybių ir turi daug daugiau privalumų nei įprasti biuro baldai. Pavyzdžiui, platus reguliuojamo aukščio stalo funkcijų spektras suteikia galimybę greitai ir lengvai pritaikyti baldą pagal individualius darbuotojo poreikius: reguliuoti stalų aukštį vos vieno mygtuko paspaudimu, užfiksuoti ir išmanioje atmintyje išsaugoti labai tikslius stalo aukščio pozicijų nustatymus ir kt.

Dar vienas daugelio reguliuojamo aukščio stalų privalumas – galimybė valdyti juos nuotoliniu būdu, naudojantis Bluetooth ryšiu savo išmaniajame telefone ar kitame įrenginyje, kas užtikrina pavydėtiną komfortą ir lankstumą.

Reguliuojamo aukščio stale taip pat yra įmontuota išmani kliūties išvengimo technologija. Ši naudinga reguliuojamo stalo funkcija leidžia apsaugoti baldą nuo galimų pažeidimų aukščio reguliavimo metu netikėtai jam susidūrus su įvairiomis kliūtimis. Dauguma reguliuojamo aukščio stalų geba išvengti kliūčių, nes juose yra įmontuoti kojų jutikliai, kurie reaguoja į kliūtį ir stalas pats sustoja. Taigi, kliūties išvengimo technologija padeda sumažinti galimą žalą, kuri įvyktų stalui susidūrus su kitu daiktu.

Funkcionalios reguliuojamo aukščio stalo kojos papildo esamus biuro interjero sprendimus

Reguliuojamo aukščio stalo kojos pasižymi funkcionalumu, o skirtingas jų dizainas – universalus arba subtilus – suteikia galimybę papildyti esamus biuro interjero sprendimus.

Reguliuojamo aukščio stalo kojos dažniausiai būna dviejų tipų: skydinės (vizualiai uždengiančios erdvę po stalu ir sukuriančios estetišką vaizdą) ir T formos (nevaržančios judėjimo, nes bus daugiau erdvės po stalu ir šalia jo). Platus reguliuojamo aukščio stalų kojų, taip pat ir stalviršių pasirinkimas suteikia neribotų galimybių rinktis dangas ir spalvų derinius, kurie geriausiai tinka biurui bei papildo esamus interjero sprendimus.

Reguliuojamas stalas – praktiškas, funkcionalus, ergonomiškas ir stilingas biuro baldas. Jei ieškote reguliuojamų stalų savo biurui, kreipkitės į NARBUTAS – profesionali, ilgametę patirtį sukaupusi specialistų komanda atsakys į Jums rūpimus klausimus bei padės išsirinkti Jūsų poreikius įgyvendinančius sprendimus.

E. Lasio nuotr.