Septyni patarimai vyrams, kaip tapti sėkmingesniu ir patrauklesniu kiekvienoje gyvenimo srityje

Bene pats geriausias dalykas, ko gali pats sau palinkėti žmogus yra siekis būti geriausia savo paties versija. Tai nereiškia būti tobulu. Tai reiškia nepaliaujamą norą ir valingumą siekti geriausių rezultatų ir pasitenkinti tik tuo, kai tie lūkesčiai yra išpildomi. Vyrui tokie dalykai yra ypatingai svarbūs. Ne paslaptis, kad vyrų genetikoje yra užkoduotas noras konkuruoti ir būti pačiam pačiausiam. Nors šiais laikais vadinti tai „Alfa“ patinu yra kiek netikslu, tačiau būti sėkmingu ir patraukliu vyru nori kiekvienas. Štai keli patarimai norintiems, kaip tai pasiekti.

1. Jūsų manieros apie jus pasako labai daug

Pradėti tobulinti save reikėtų nuo savo pačio manierų ir elgesio. Negalima sukurti atgrasaus arba nemalonaus tipo įvaizdžio, nes tai neleidžia plėsti draugų rato, sukurti stiprų ryšį versle ar sudominti moterį. Tokie įpročiai kaip: spjaudymasis, nosies krapštymas, kasymasis, nagų kramtymas ir panašūs turėtų būti visiškai eliminuoti iš jūsų elgesio. Keiksmažodžiai taip pat neturėtų būti dažnu pasirinkimu sakiniui pradėti, pagyvinti ar užbaigti. Stenkitės stebėti save, pamatykite, kokios manieros ir įpročiai galėtų būti patobulinti ir ieškokite sprendimų tiems dalykams pakeisti.

2. Look good – feel good

Anglų kalboje, ypač JAV, populiarus posakis, kuris sako, jog vyras geriausių rezultatų pasiekia tuomet, kai yra patenkintas savo išvaizda. Kaip sako moterys – seksualiausias yra savimi pasitikintis vyras, o kaip nebūtų keista, labiausiai savimi vyrai pasitiki po kirpyklos, treniruotės sporto salėje arba atlikto darbo. Šį kartą atsigręžkime į išvaizdą. Ja rūpintis reikia ir tai yra faktas. Neperspauskite, tačiau dėmesį sutelkti pakanka į savo šukuoseną, barzdą, ūsus ir aprangą. Barzdaskutes galima įsigyti Varle internetinėje parduotuvėje, o taip pat ir visos kitos priežiūros priemonės yra prieinamos internetu. Pradėkite ieškoti solidžių drabužių, su kuriais jaučiatės gerai ir galite savimi pasitikėti. Tuomet jums ims geriau sektis visose srityse.

3. Pasverta rizika – TIK patirtis arba didelė sėkmė

Nors avantiūros gyvenime kartais atneša puikius rezultatus, avantiūra su pernelyg didele rizika gali ir labai nudeginti. Dėl to riziką visada būtina pasverti ir tinkamai įvertinti savo galimybes. Tačiau tuo pačiu metu vyras turi būti drąsus ir ryžtingai imtis veiksmų, net, jeigu jie ir yra rizikingi. Ši jūsų savybė padės greičiau kopti karjeros laiptais arba pasiekti sėkmę versle. Net, jeigu rizika nelabai pasiteisino, tačiau buvo pasverta – tokia situacija vadinama pamoka. Jūs įgavote patirties, o ne pralaimėjote. Kitu atveju – tai tiesiog sėkmė.

4. Būkite bendruomeniški ir socialiai atsakingi

Bet koks žmogus gali būti egoistas ir susirūpinęs tik savimi. Tačiau tik sėkmingas ir savo gyvenimu patenkintas žmogus gali gerą daryti ir kitiems. Jeigu norite dalinti šypsenas ir pakelti savo akcijų vertę prieš kitus žmones – darykite gerus darbus. Visgi reikėtų pabrėžti, kad šio darbo nereikėtų daryti tik dėl to, kad kiti apie jus geriau galvotų. Taip, tokios mintys ateis į kitų žmonių galvas, bet bendruomeniškumas ir socialinis atsakingumas turi gimti iš vidaus. Savanoriaukite, padėkite skurstantiems arba gyvenimo nuskriaustiems žmonėms, neatsukite nugaros tiems, kuriems labai reikia pagalbos. Prisidėkite prie kilnių akcijų ir tikrai patys jausitės geriau. Na, o tai, kaip jau minėjome – raktas į geresnius rezultatus bet kurioje kitoje gyvenimo srityje.

5. Tvarkingas automobilis

Yra posakis, kad automobilis apibūdina vyrą, o ne atvirkščiai. Galbūt stereotipas kiek perspaustas ir vyrui automobilis yra svarbus, bet ne iki tokio lygio, kad be jo gyvenimas nėra pilnavertis. Tačiau tenka pripažinti, kad „ratai“ vaidina rimtą vaidmenį. Kalbėti apie markes ar modelius būtų kiek nekorektiška, tačiau verta pabrėžti tai, kad automobilis turėtų būti švarus, tvarkingas ir estetine, ir technine prasme. Nepamirškite, kad reikalui prispyrus gali tekti kažką pavežti, pervežti. Štai, pavyzdžiui žiemą nesinori apsigėdinti su neužsikuriančia mašina, tiesa? Nepamirškite prižiūrėti savo automobilį – laiku keisti padangas, tepalus, akumuliatorių (jį įsigyti galite čia – https://www.varle.lt/auto-akumuliatoriai/).

6. Hobiai visada yra ir turi būti jūsų asmenybės variklis

Turite turėti hobių ir laisvalaikio veiklų tam, kad galėtumėte tobulėti kaip asmenybė. Hobiai bei tai, kaip praleidžiate laisvalaikį leidžia jums formuoti aplinkinių ratą ir maksimaliai džiaugtis savo gyvenimu. Nesvarbu ar tai žvejyba, autosportas, prekyba savo gamybos medumi, vadovavimas skautų būreliui – reikia turėti veiklos, kuri jus užimtų laisvu laiku.

7. Stiklinė turi būti pusiau pilna

Niekas nemėgsta pesimistų. Problema čia yra tame, kad pesimistiškas žmogus (nebent yra aukščiausio lygio menininkas, rašytojas ar pnš.) nuo savęs stumia žmones tolyn. Jeigu norite turėti trauką ir kitus žmones sudominti, suintriguoti ar palenkti savo pusėn, turite būti šviesūs ir optimistiški. Be abejo, liūdnu metu ar liūdną progą nereikėtų versti į komedijos šou, tačiau svarbu neprarasti gero ūpo ir išlikti optimistišku. Matykite stiklinę pusiau pilną, o ne tuščią.