Horoskopas pirmadieniui 01-09

Avinas – Senos problemos gali atsinaujinti ir pasirodyti neįveikiamos. Neišsigąskite – tai laikinos negeros nuotaikos. Jei atidėsite problemų sprendimą savaitės pradžiai, viskas laimingai išsispręs. Šiandien patartina daugiau ilsėtis, bendrauti tik su bičiuliais.

Tauras – Imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar buvo atidėta, – pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite kiek lankstesni bendraudami. Atkreipkite dėmesį, kad netyčia neužgautumėte mylimo žmogaus ar sutuoktinio.

 

Dvyniai – Nebūkite atlapaširdžiai – nei tvarkydami reikalus, nei jausmų srityje. Būtinai tarkitės su artimaisiais finansiniu klausimu: jums gali pritrūkti įžvalgumo. Galite būti linkęs pavyduliauti sutuoktiniui be pagrindo.

 

Vėžys – Atidžiau įsiklausykite, ką kalbate mylimam žmogui, savo veiklos partneriui, susimąstykite, ką apie juos galvojate. Nors derėtų vengti lengvabūdiškumo, svarbių ar skubių reikalų atidėti nepatartina, – jie įstrigs.

 

Liūtas – Darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus, taip ir padarykite. Tai neramus, įtemptas metas įsimylėjusiems ir sutuoktiniams: gali atsirasti priešiškumas.

 

Mergelė – Trauks avantiūros, tačiau būkite pasiruošę, kad tie, kurie dabar žadės paramą, ateityje gali palikti jus vienus. Patys irgi mažiau žadėkite padėti – vargu ar pavyks įvykdyti įsipareigojimus.

 

Svarstyklės – Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų juos ištaisyti. Dėl smulkmenų nesinervinkite, labiau pasaugokite ramybę. Būkite atidesni mylimo žmogaus jausmams.

 

Skorpionas – Nemanykite, kad visas darbas veltui, kad jūsų niekas negirdi, nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir dalykiniams partneriams: sulauksite gero atgarsio.

 

Šaulys – Nerami diena. Būtina tvardytis, kitaip galite susipykti su kolega, savo vaikais ar antrąja puse, mylimu žmogumi. Pasistenkite atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, siekite suteikti sau daugiau džiaugsmo. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

 

Ožiaragis – Galite suprasti ar sužinoti apie mylimą žmogų, sutuoktinį, dalykinį partnerį tai, kas buvo slepiama, tik nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Net jei to neatsitiks, venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs.

 

Vandenis – Teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslą. Kad liktumėte patenkinti diena, imkitės tik svarbiausių reikalų ir nepriekaištaukite artimiesiems, – juk meilę galima parodyti ir subtiliau?

 

Žuvys – Dalykiniams reikalams tvarkyti neblogas metas, keblumai gresia asmeniniuose santykiuose. Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl kurios ryšitės nutraukti santykius.

 

Šaltinis: vytautus.com