2010 m. Gruodžio 5 d. Sekmadienis

339 metų diena, 48 metų savaitė.

Saulė teka 08:22, leidžiasi 15:55. Dienos ilgumas 07:33. Delčia.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo -6 iki -8, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas pietų, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -11 iki -13, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Tai, kad laikas niekada nesugrįš, daro gyvenimą tokį saldų. (E. Dickinson)

Sveikiname – Eimintus, Geisviles, Gratus, Gracijas.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Naudingų darbų metas. Jeigu norite, kad jūsų santykiai su kolega pagerėtų, verta pakviesti kavos.

Tauras –
Jus supras ir parems: ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų neišklausę kitų nuomonės. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre – tai meilės metas.

Dvyniai –
Jūs pernelyg įsitempę ir nevertinate to, ką jau esate pasiekę. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvaus uždarbio. Nepavyduliaukite.

Vėžys –
Palanku tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tiesa, nedera demonstruoti kategoriškumo. Galite gauti naudingos informacijos, puikių veiklos, kelionių pasiūlymų. Gera diena vykti į komandiruotes. Būkite atidesni jus mylinčio asmens poreikiams.

Liūtas –
Tik neskubėkite ir, draugų padedami, sutvarkysite svarbų reikalą. Bet nepersistenkite, nedarykite nieko, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Nebus sunku užmegzti pažinčių – tiek draugiškų, tiek romantiškų: aplinkinius maloniai intriguosite.

Mergelė –
Skubėti nedera: ši diena lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Geras laikas pradėti gydymosi, sveikatos stiprinimo kursą.

Svarstyklės –
Be galo romantiška diena. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į savo nuojautas. Šiandien svarbiausia daugiau dėmesio skirti savo jausmams.

Skorpionas –
Spręskite aktualias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Gera proga taikytis sutuoktiniams.

Šaulys –
Palankus metas, jeigu neskubinsite įvykių. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius. Nepraleiskite progos nudžiuginti kad ir maža dovanėle savo sutuoktinio, beje, geras laikas kartu nueiti į kavinę, restoraną.

Ožiaragis –
Lėčiau yra greičiau: neskubėkite ir lengviau rasite reikalingą žmogų, naudingos informacijos. Atsitiktinė pažintis gali virsti romantišku jausmu.

Vandenis –
Neskubėkite, dažniau nusileiskite tiek darbe, tiek namie. Beje, darbe nepervarkite (vis vien naudos bus mažai), geriau labiau pasirūpinkite namais, šeima.

Žuvys –
Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Būkite atidūs šiandien išgirstiems dalykams, gautiems pasiūlymams – vėliau tai bus perspektyvu. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}