2008 m. spalio 29 d.

303 metų diena, 44 metų savaitė.

Saulė teka 7:15, leidžiasi 16:50. Dienos ilgumas 09:35.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +5 iki +7, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 3-6 m/s .
                     naktį +6 iki +8, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s .

Šią dieną 1999 m. Lietuvos Vyriausybė ir „Wiliams International Company“ atstovai pasirašė dokumentus dėl investicijų į Lietuvos ūkį.

Patarimas – Jeigu ant kelio rasi raktą, neiimk jo, nes atrakinsi savo velnio vartus…

Nepamiršk pasveikinti – Emelindą, Gelgaudą, Tolvydę, Violetą ir Narcizą. 

Spalio 29 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Šiandien sulėtinsite tempus, užsisvajosite, tiesiog plauksite pasroviui. Gali suaktyvėti slapti priešai. Dėl aplaidumo darbe gali kilti problemų. Galbūt teks apsilankyti medicinos įstaigoje ar tam tikroje izoliacijos vietoje. Įveikite potraukį svaigalams.

Tauras

Šiandien aplink jus padaugės įtampos, irzlumo ir sumažės moralinių, etinių skrupulų. Suvoksite, kad esate intrigų taikinyje. Galimi išbandymai profesiniuose reikaluose. Gali būti, kad įdėję daug pastangų, vis dėlto pamatysite, jog energiją eikvojote tuščiai.

Dvyniai

Išsaugoti draugų ir mylimo žmogaus pasitikėjimą bei palankumą gali trukdyti jūsų egoizmas. Būtų nekorektiška, jei žmonėms, kuriems prastai sekasi, girtumėtės savo laimėjimais, lengvai gaunamais pinigais, brangiomis prekėmis, ir tuo pačiu nepasiūlytumėte jiems jokios savo paramos. Deja, taip gali atsitikti.

Vėžys

Vidinis jūsų pasaulis šiandien bus draskomas prieštaravimų, baimių, nerimo. Galbūt kils pavojus prarasti tai, ką ilgai kaupėte – atsargiai su skolomis, nuosavybe, akcijomis, pasisaugokite baudų. Nebijokite sunkumų, išbandymų, jie suteiks patirties.

Liūtas

Galite nemažai diskutuoti su nepažįstamais veikėjais. Ideologiniai, pasaulėžiūriniai klausimai bus itin opūs. Kad ir kaip klostytųsi aplinkybės, objektyvumą bei orumą stenkitės išsaugoti. Nusimato svarbus pranešimas ar įvykis, susijęs su mokslu, informacija, komercija, pervežimais.

Mergelė

Diena nebus iš pačių ramiausių. Galite ką nors įžeisti ar būsite patys įžeisti, elgsitės netaktiškai. Bus nelengva suvokti, kas neteisus ar teisus, kas kam skolingas. Nors bus dėl ko pasiginčyti, pasistumdyti, valdykitės, nes vis tiek kitų žmonių nuomonės bei pažiūrų nepakeisite.

Svarstyklės

Šiandien reikės stipresnio stimulo, kad įgautumėte jėgų aktyviau suktis darbų verpete. Nebijokite kreiptis į kitus, prašydami jus šiek tiek pavaduoti ar padėti susidoroti su sudėtingesnėmis užduotimis.

Skorpionas

Meilės santykiai išsigrynins, paaiškės, ko iš jūsų tikisi partneriai ir ką patys ketina pasiūlyti. Kita vertus, lengva bus susipykti su mylimu žmogumi, atžalomis. Ko nors reikalaudami, atsižvelkite ir į kito žmogaus reikmes bei galimybes.

Šaulys

Diena bus gana įtempta. Kiekvieną pastabą priimsite kaip asmeninį įžeidimą. Nedarykite nieko impulsyvaus, neapgalvoto, nes teks atsakyti už savo veiksmus ar pažadus. Atminkite, kad meilės ir pagarbos per prievartą neišgausite. Panašu, kad vakaras bus harmoningesnis nei diena.

Ožiaragis

Gerai seksis spręsti protinės nuovokos ir komunikabilumo reikalaujančius klausimus. Sugebėsite rasti bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis. Taip vyks intensyvus mokymasis, akiračio plėtimas, ir jis duos naudos.

Vandenis

Jums norėsis kovoti už savo interesus, pateikti reikalavimus, reikalauti skolų, atsiskaitymų. Tačiau jūsų gali nepalaikyti kolegos, partneriai, rėmėjai. Tikriausiai ne itin saikingai išlaidausite gražiems ir prašmatniems daiktams, nemažai kainuojantiems malonumams.

Žuvys

Gali susidaryti tam tikra opozicija, gali paaiškėti, kad kažkam kliūvate, esate nepageidautini. Blaškysitės bandydami išsiaiškinti savo santykius ir jausmus. Galimi juridiniai procesai ir reikalai. Todėl mokėjimas laviruoti, švelninti santykius bei keisti reikalų eigą jums bus ypač aktualus.