2009 m. balandžio 29 d. Trečiadienis

119 metų diena, 18 metų savaitė.

Saulė teka 05:44, leidžiasi 20:49. Dienos ilgumas 15:05. Jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +25 iki +27, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +9 iki +11, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.  

Dienos patarimas – Kartais už kvailus norus žiauriai baudžiama jų išsipildymu. (I. Kurcas)

Dienos prietaras – Laikyk pupą piniginėje. Visada turėsi bent šiek tiek pinigėlių.

Sveikiname – Augustinus, Indres, Tarmantus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.44 3,58 3,06 1,61

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,40 3,02

1,56

 

Dienos vaizdelis.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)
Ši diena bus nelengva ta prasme, kad norėsis atsidėti namų ūkiui, šeimai, o tuo tarpu gali padaugėti darbo bei įtampos tarnyboje. Nepraraskite takto ir neliekite pykčio. Vakaras bus toks, kokį susikursite – pasistenkite, kad būtų jauku ir malonu.
     
Tauras (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)
Nusimato kelionė, bet jei kur nors išvyksite ryte, tai gali atsirasti trikdžių, nesusipratimų. Sugebėkite numatyti galimas pasekmes, jeigu ketinate sudaryti kontraktą ar pradėti naują veiklą. Popietė palanki įvairiems kontaktams.
    
Dvyniai (gegužės 21 d. – birželio 21 d.)
Įprastinės finansinės įplaukos nepatenkins jūsų poreikių, tad būsite nusiteikęs ieškoti papildomo uždarbio galimybių. Gali kilti minčių, susijusių su nekilnojamojo turto pirkimu, pardavimu, keitimu, nuoma ar pan.
     
Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)
Viskas bus gerai, jei vengsite tuščiagarbiškų ambicijų, karjerizmo. Tai gali sprogti lyg muilo burbulas. Labiau gerbkite kitų žmonių nuomonę, jausmus. Popietė žada šaunius susitikimus, rezultatyvius susitarimus, geras emocijas.
     
Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)
Šiandien pravartu daugiau stebėti ir tylėti nei skubotai veikti ir atvirai reikšti mintis. Atidžiau darbuokitės tarnyboje, kad nepadarytumėte apmaudžių klaidų ir nepakenktumėte savo reputacijai. Galimas naudingas slaptas sandoris.
    
Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)
Iš ryto pasisaugokite avarijos, baudos. Tikriausiai sieksite artimesnio kontakto su žmogumi, kuriam esate neabejingas arba kuris gali būti jums naudingas. Jei ketinate manipuliuoti jausmais, nepraraskite padorumo.
     
Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)
Netrūks įtampos darbe, galimos kalbos apie įvairius sunkumus, papildomas investicijas ar pan. Nepainiokite dalykinių reikalų ir romantinių jausmų ir verčiau darbe pamirškite šeimyninius nesklandumus.
     
Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)
Aktyvus metas intelektine prasme. Galbūt jums itin rūpės mokslinė ar publicistinė veikla. Galima kelionė, pokalbis su įtakingu asmeniu, užsieniečiu. Rimto pokalbio neverskite flirtu arba po to nesiskųskite, kad reikalai pakrypo kitaip.
     
Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)
Panašu, kad užgrius finansinės problemos. Tiksliai apibrėžkite savo ir kitų įsipareigojimų ribas. Bandykite išsireikalauti jums priklausančius pinigus, kompensacijas, delspinigius ar pan. Laiku sumokėkite mokesčius, grąžinkite skolą.
     
Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)
Daug tikslų ir skubių darbų. Reikėtų išskirti, kas svarbiausia, ir būtent nuo to pradėti. Laukia debatai su partneriais bei konkurentais. Neverta dramatizuoti, jei kiti elgsis ne taip maloniai, kaip tikėjotės. Vakaras tinkamas pramogoms.
     
Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)
Šiandien savo energiją išnaudokite praktiškiems tikslams – skubiems darbams nudirbti, dalykiniams dokumentams peržiūrėti, kabinetui bei aplinkai susitvarkyti. Vakare savo dėmesį dovanokite sutuoktiniui, artimiesiems.
    
Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)
Šiandien aktualūs bus su pramogų verslu, kūryba, vaikais susiję reikalai. Norėsis puoštis, išlaidauti, linksmintis. Vis dėlto nejaukią įtampą galite patirti dėl kažkieno keliamos konkurencijos verslo ar meilės reikaluose.
Skaitiniai, įdomybės

www.vytautus.com