2010 m. Gruodžio 18 d. Šeštadienis

352 metų diena, 50 metų savaitė.

Saulė teka 08:37, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:14. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo-10 iki -12, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -10 iki -12, debesuota, sniegas. Vėjas rytų, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Garbės negalima atimti, ją galima prarasti. (A. Čechovas)

Sveikiname – Gracijonus, Girdvilus, Eiviles, Gracijus.

Dienos horoskopas:

 

Avinas – Įdomus laikas: pralaimėjimas, nusivylimas gali virsti nauda, pasisekimu. Bus svarbu pasinaudoti partnerių galimybėmis – verta derėtis, prašyti, susitaikyti ir prisitaikyti. Ir nesvarbu, kas ką pamanys ar pasakys.

Tauras – Nutraukite nereikalingus ryšius ir užmegzkite naujus ar atnaujinkite kažkada buvusius. Tiesa, venkite intrigantų. Seksis atsargiems, mokantiems suprasti tai, kas garsiai nepasakoma.

Dvyniai –
Bus svarbu taupyti jėgas ir laiką, imkitės tik neatidėliotinų reikalų. Mažiau įtarinėkite jus mylintį asmenį: intuicija gali apgauti.

Vėžys –
Būsite padėties šeimininkai: negaiškite veltui laiko, tai reta proga viską sutvarkyti taip, kaip norisi. Nesikuklinkite bendraudami su aukštais, įtakingais asmenimis.

Liūtas –
Puiki diena, viskas taps paprasčiau ir aiškiau. Draugai ir giminaičiai darys jums nemenką įtaką, bendravimas taps itin naudingu dalyku.

Mergelė –
Puikių sumanymų laikas: šaus ne viena gera idėja. Palanki diena svarbiems pokalbiams ir susitarimams, taip pat kreiptis į įtakingus asmenis.

Svarstyklės –
Nors ne viskas einasi taip sklandžiai, kaip norėtųsi, jūsų jėgos ir ryžtas ims stiprėti. Tiesa, šiandien dar neskubinkite įvykių, tačiau jau galite ruoštis rimtiems darbams.

Skorpionas –
Lengvai įveiksite sunkias kliūtis. Tik mažiau rizikuokite: likimas jums gali iškrėsti piktą pokštą. Vaikai bus atviresni, pats laikas nuoširdžiai su jais pasikalbėti.

Šaulys –
Tiks tvarkyti skubius dalykinius reikalus, ieškoti senų klaidų ir jas taisyti. Tik nesivelkite į ginčus, nors išgirsta kritika iš kolegų ar sutuoktinio bus nemaloni ir ne visai teisinga.

Ožiaragis –
Nederėtų veltis į konfliktus. Vis dėlto tai nebloga proga aiškintis teisybę, pradėti bylinėjimąsi. Netinkamas metas prieštarauti partnerių ir sutuoktinio nuomonei, jų sprendimams.

Vandenis –
Bus nelengva, bet savo tikslų pasieksite, reikalai pajudės geresne linkme aktyviems. Beje, meilės santykiuose būkite apdairesni, galite be reikalo susivaidyti su mylimu žmogumi.

Žuvys –
Imkitės drąsių sumanymų, tiesa, jie turi būti gerai parengti. Viskas išsispręs jūsų naudai, jei vengsite erzintis dėl niekų.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}