2010 m. Balandžio 28 d. Trečiadienis

118 metų diena, 17 metų savaitė. 

Saulė teka 05:50, leidžiasi 20:45. Dienos ilgumas 14:55. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +11 iki +13, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 4-6 m/s. Oro temperatūra naktį +3 iki +5, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Padaryk, jei nemoki prižadėti. (M. GENINAS)

Sveikiname – Prudencijus, Valerijas, Vygantus, Rimgailes, Vitalius, Vygandus.

Dienos horoskopas:

Avinas – įsiklausykite į savo vidinį balsą ir nepaisykite, ką sako aplinkiniai. Ginčų venkite, pakluskite tik savo principams.

Jautis – prievarta nieko gera neduos. Jei jus vers ką nors daryti, atsisakykite, bet ir patys iš kitų mažiau reikalaukite. Konfliktai su dalykiniais partneriais, vadovu tik pablogins situaciją.

Dvyniai – ši diena gali duoti priešingus rezultatus, nei tikėjotės. Labai galimas dalykas, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį. Būkite išmintingi, galvokite apie ateitį: pralaimėjimas šiandien gali suteikti pergalę ateityje.

Vėžys – pagelbės tik kantrybė, savikontrolė. Skuboti sprendimai pavojingi: dabar neįžvelgsite, kur slepiasi apgaulė, pralaimėjimas. Nieko nauja nesiimkite.

Liūtas – nepalanku tvarkyti finansinių reikalų, pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigus. Tai konfliktinis laikas: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę.

Mergelė – netinkamas laikas tvarkyti dokumentus, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis. Netiktų spręsti skubių problemų. Vairuodami automobilį su niekuo nesiginčykite, nesipykite.

Svarstyklės – stabtelėkite: viskas bus gerai, tačiau dabar reikia kiek palaukti. Tirkite situaciją ir venkite atvirai demonstruoti savo poziciją. Bus itin svarbu nesivelti į ginčus su artimaisiais ar draugais.

Skorpionas – sėkmė šalia jūsų, bet vienas neatsargus žingsnis, ir jūs galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Nerizikuokite, atsisakykite avantiūrų.

Šaulys – neskubėkite dirbdami: galimos lemtingos traumos ar brokas. Dažniau būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas.

Ožiaragis – kompromisai bus labai reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui. Vakare galimi konfliktai dėl neišspręstų meilės problemų su mylimu asmeniu.

Vandenis – nepraraskite savitvardos. Prastas laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Nepasiduokite provokacijoms, jos bus tikėtinos darbe, kelyje, valdiškose įstaigose.

Žuvys – nors reikalai krypsta jūsų naudai, tačiau ši diena nėra palanki. Nebūkite patiklūs net gavę gerų naujienų ar neva naudingų finansinių pasiūlymų, tai – apgaulingas metas.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}