Horoskopas penktadieniui 01-06

Avinas – Šiandien labai svarbu laiku atsidurti reikiamoje vietoje ir šalia tų, kurie jums palankūs. Galite užmegzti bendradarbiavimą arba trokštamą draugystę. Kai kas liks tik kalbomis, tačiau kažką naudinga vis tiek laimėsite. Nesivelkite į intrigas.

Tauras – Mintys suksis apie kūrybinius sumanymus, socialinius projektus. Gali pasigirsti naujienų apie finansinius reikalus. Verta pasitikslinti, ar tai nėra vien gandai. Palanku užsiimti labdara arba dėl jos kreiptis. Saugokitės apsinuodijimo, infekcijų.

 

Dvyniai – Pravartu išmėginti kūrybinius ir komercinius sugebėjimus. Neblogai seksis demonstruoti išradingumą, nuovokumą, teikti kitiems konsultacijas arba jas gauti ir sumaniai pasinaudoti. Galite su nuolaida įsigyti planuotą prekę.

 

Vėžys – Turėtų išaiškėti, ar tai, ką darote, yra naudinga. Jeigu matysis teigiami poslinkiai, verta tęsti pradėtą darbą. Galbūt kažkokios paramos arba malonių ausiai pažadų sulauksite iš artimo žmogaus. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu.

 

Liūtas – Šiandien neieškosite žodžio kišenėje. Gerai nuteiks draugų, kolegų dėmesys. Žodžiu, bus su kuo ir apie ką pasikalbėti, paliežuvauti. Nepamirškite, kad jūsų nuoširdaus dėmesio, paramos reikia artimiausiems žmonėms, ypač vaikams.

 

Mergelė – Šiandieną atrodysite keistai atsipalaidavęs, aptingęs. Galbūt niekur nereikės skubėti, o gal aplinkybės stabdys tempus. Jei kas ir rūpės, tai tik sava šeima, buitis. Arba klajosite meno erdvėje. Idealizmas jumyse puikiai derės su materializmu.

 

Svarstyklės – Tai turėtų būti aktyvi diena. Negailėsite pastangų, jeigu siekiate pasižymėti profesinėje veikloje, kūryboje, prastumti dominantį projektą, užsidirbti pinigų. Galbūt malonią staigmeną pateiks jums neabejingas asmuo.

 

Skorpionas – Nors jausis konkurencija, gali susidaryti palankios aplinkybės įsidarbinti, pasipelnyti. Arba seksis spręsti turtinį, remonto reikalą. Ne tokia gera situacija sveikatos atžvilgiu. Saugokitės peršalimo, infekcijų.

 

Šaulys – Stengsitės valdyti, kontroliuoti kitus žmones, pelnyti jų pagarbą. Iš dalies seksis, bet labai lengvai galių santykis gali pasikeisti jūsų nenaudai. Jei gerai sutariate su partneriu, kartu galite sukurti planą, kaip pagerinti gyvenimo ar paskolos sąlygas.

 

Ožiaragis – Tai bus nebloga diena, jei mokate derintis prie kintančių situacijų, pasižymite gera psichologine įžvalga. Neišsisukinėkite, jei reikia grąžinti skolą, sumokėti mokesčius – vis tiek nuo to nepabėgsite, o suma dėl delspinigių tik išaugs.

 

Vandenis – Gali būti, kad teks vykti į komandiruotę, konferenciją, vizituoti įtakingą asmenį, ruošti publikaciją. Arba domėsitės emigravimo galimybėmis, bendrausite su išvykusiais pažįstamais. Bet kuriuo atveju ši diena praplės jūsų akiratį, suteiks žinių.

 

Žuvys – Darbų našta bus nelengva, tačiau pradės labiau aiškėti įdirbio, reformų nauda. Pasitikėkite savo jėgomis, žiniomis, jei jūsų laukia dalykinis pokalbis, ataskaita. Komplimentai, kuriuos išgirsite, bus nuoširdūs, bet paviršutiniški.

 

Šaltinis: vytautus.com