2010 m. Balandžioo 03 d. Šeštadienis

93 metų diena, 13 metų savaitė. 

Saulė teka 06:50, leidžiasi 18:57. Dienos ilgumas 13:07. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +2 iki +4, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +2 iki +4, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-2 m/s. 

Dienos mintis – Cukrumi gyvenimo nepasaldinsi. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Irenas, Ričardus, Vytenius, Rimtautes, Kristijonus.

Dienos horoskopas:

Avinas – galimi svečiai, triukšmingos kompanijos. Venkite pernelyg atvirai bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, veltis į intrigas, skleisti gandus. Tam tikra prasme rakštimi jums gali tapti ir kaimynai, giminės.

Jautis – rūpesčių galite turėti, jei laukiate svečio. Galbūt teks daryti išsamią tvarką, daug triūsti virtuvėje. Blogiausia, jei jūsų pastangos liks neįvertintos ir tai, ko laukiate, neįvyks.

Dvyniai – neblogai seksis artistinė ir meninė veikla. Galite gauti kvietimą į pobūvį, šou renginį, pasimatymą. Neatsisakykite, bet pramogaudami jauskite saiką: alkoholis ir naujos pažintys gali įklampinti nemalonumų liūną. Nekvailiokite už vairo.

Vėžys – diena bus gana ūkiška. Teks atlikti susikaupusius namų ruošos darbus, kažką paremontuoti arba padėti artimiems žmonėms praktiniuose reikaluose, netikėtoje bėdoje ir pan. Labiau parūps sveikata, išvaizda.

Liūtas – greičiausiai neišvengsite stiprių emocijų. Galbūt pernelyg žavėsitės dalykais, kurie kenkia šeimyninei darnai, bendram šeimos biudžetui ir jūsų sveikatai. Vakare nerasite bendros kalbos su moterimis, namiškiais, nekaip jausitės.

Mergelė – sunku bus susitaikyti su kai kuriais apribojimais, situacijos pasikeitimu į nenumatytą pusę. Baiminsitės būti apgauti ar išnaudoti. Pasirūpinkite savo sveikata, saugokite patikėtas paslaptis, pinigus, paskolintus daiktus.

Svarstyklės – kalbėsite apie tolimus planus ir kraštus. Galimi reikalai su užsieniečiais. Galbūt su jų pagalba ruošite publikaciją, projektą, mokslinį darbą. Būsite linkę pažadėti daugiau nei galite ištesėti.

Skorpionas – nors ir savaitgalis, atsiras neišvengiamų pareigų. Vakare būsite linkę kritikuoti aplinkinius, siekti sau naudos kitų sąskaita. Pasireikš įtampa, sunkumai bendraujant. Venkite svaigalų, rizikos bei nesaugaus greičio vairuojant.

Šaulys – diena bus kupina įvykių, susitikimų. Gali kiek susikomplikuoti santykiai su artimu žmogumi, draugu. Meskite iš galvos neišsprendžiamas problemas ir bent kiek pasidžiaukite gyvenimu.

Ožiaragis – įtemptai stengsitės išsiaiškinti kažką painaus, susivokti fantazijose, nubrėžti ribas tarp jų ir realybės. Vakare įmanomas netikėtumas, dėl kurio nukentėsite patys arba jūsų kaimynai, kolegos. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Vandenis –  padidės emocinis jautrumas, pažeidžiamumas. Bus sunku įtikti aplinkiniams, o taip norėsis būti svarbiems, reikalingiems. Reikėtų vengti triukšmingų susibūrimų, didelio fizinio ir protinio aktyvumo.

Žuvys – nelengva diena, jei turite neišspręstų finansinių rūpesčių. Galbūt mėginsite atgauti skolą ar skolintis, o tai nebus itin malonu. Dėl netikėtos problemos vakare gali pasikeisti laisvalaikio praleidimo planai.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}