2010 m. Gegužės 19 d. Trečiadienis

139 metų diena, 20 metų savaitė.  

Saulė teka 05:08, leidžiasi 21:23. Dienos ilgumas 16:15. Jaunatis.

Oro temperatūra dieną +21 iki +23, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +13 iki +15, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Girk viešai, kritikuok asmeniškai. (ANONIMAS) 

Sveikiname – Gilvinus, Taurus, Celestinus.

Šiandien – Pasaulinė Hepatito diena.

Dienos horoskopas:

Avinas – gali atsirasti naudingų sąjungininkų, užtarėjų, jei esate įsivėlę į kokią nors konkurencinę kovą, juridines peripetijas ar pan. Maloniai nustebins žmogus, kuriam esate neabejingas. Sulauksite viliojamo pasiūlymo, kurį verta priimti. Geros dienos!

Jautis – galimas dalykas, kad būsite priversti laukti, kol aplinkiniai teiksis jus išklausyti, grąžinti skolas ar peržiūrėti dokumentus. Tačiau jūsų viltys turėtų bent iš dalies pasiteisinti. Galima svarbi naujiena arba reikšminga permaina.

Dvyniai – seksis siekti profesinių aukštumų, bendrauti su įtakingais veikėjais. Jūsų autoritetą didins teisingai nukreipta energija, sugebėjimas pasakyti tai, ką reikia, lanksčiai manipuliuoti situacija. Jei keliaujate, džiugins žavūs įspūdžiai, pažintys.

Vėžys – profesinės problemos, artimų žmonių reikalai, draugų dėmesys – visa tai jus tiesiog griūte užgrius. Jums seksis visai neblogai, jei šiame šurmulyje nepamiršite ir savo poreikių. Šį kartą vienu metu turėtų pavykti įtikti ir sau, ir kitiems.

Liūtas – jei turite organizacinių sugebėjimų, kolektyvinės dvasios, kūrybingumo, šiandien galėsite tai išradingai pademonstruoti. Tikėtinos viliojamos perspektyvos. Šauniai praleistumėte laisvalaikį su draugais, bendraminčiais.

Mergelė – būsite linkę klausytis savo širdies balso, pasiduoti srovei, nešančiai į kai kurių svajonių išsipildymą. Jei sugebėsite susikaupti, sklandžiai sutvarkysite verslo bei komercinius reikalus, įveiksite buitinius nesklandumus.

Svarstyklės – gera diena daugeliui veiklos sričių bei turiningoms atostogoms. Jūsų planai neprieštaraus galimybėms. Seksis prekiauti, derėtis, tartis dėl sutarčių. Galimas materialinis laimėjimas. Mylimas žmogus gali nustebinti savo rimtais ketinimais.

Skorpionas – šiandien jūs mokėsite prisitaikyti prie įvairiausių žmonių ir situacijų. Galbūt atsiras didesnis stimulas įsigyti kažką prašmatnaus, diegti naujoves versle ar namų ūkyje, pirkti įspūdingas dovanas ir tuo žavėti jus dominančius asmenis.

Šaulys – sėkmingai tvarkysite korespondenciją, reklamos reikalus, sudarysite norimas sutartis. Galite tikėtis malonių ir reikšmingų susitikimų, pokalbių, geros žinios. Nesigailėsite, jei pasikviesite svečių, surengsite pikniką, vyksite į ekskursiją.

Ožiaragis – palanku dėti šeimyninio gyvenimo, gerovės pamatus. Galite sulaukti trokštamo atsakymo, susijusio su nuosavybe, kreditavimu, paskola, draudimo išmoka, paveldėjimu ar kt. Iš šeimos narių galite tikėtis nuoširdžios paramos, palaikymo.

Vandenis – palanku dėti pamatus naujai veiklai, asmeninei laimei. Jie turėtų nešti puikias perspektyvas. Šiandien išties nestokosite malonaus priešingos lyties dėmesio, viltingų pažadų ir tai turėtų būti tikra, nesuvaidinta.

Žuvys – galimi pokyčiai darbovietėje arba turėsite pasirinkti iš kelių galimybių. Nors užteks drąsos ir ryžto, abejonių taip pat netrūks. Darykite gerus darbus iš širdies, o ne dėl padėkos. Jūsų autoritetui tai išeis į naudą.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}