2009 m. sausio 25 d.

25 metų diena, 04 metų savaitė.

Saulė teka 8:20, leidžiasi 16:43. Dienos ilgumas 08:23. Mėnulio fazė – Delčia. Oro temperatūra dieną nuo +2 iki +4, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-6 m/s.  Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – kalba – mąstymo priemonė… Kalbėti bet kaip reiškia mąstyti bet kaip: netiksliai, apytikriai, nepatikimai. (A. Tolstojus)

Nepamiršk pasveikinti – Viltenio, Povilo, Žiedės.

Dienos vaizdelis.

Sausio 25 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę Skaityti daugiau.

 

Avinas

Dažnas galėtų pamanyti, jog turite aiškiaregystės dovaną. Nieko panašaus, tiesiog šiandien esate kur kas pastabesnis nei paprastai, sugebate analizuoti įvykius, atkreipiate dėmesį ir į smulkiausias detales. Galima žaisti kazino, burti kortomis.

Tauras

Nuo pat ryto būsite labai užimtas ir visiems reikalingas. Užtat vakaras laukia ramus, tylus ir labai malonus. Svarbiausia dabar – jo sulaukti, tad neužsikraukite pernelyg daug darbų ar svetimų rūpesčių.

Dvyniai

Šiandien geriau užimti laukimo poziciją. Neverta skubėti ar pradėti kokį nors didelį, ilgai truksiantį darbą. Situacija labai greitai keisis, tad šiandienos įdirbis veikiausiai niekur netiks.

Vėžys

Jausitės kupinas energijos ir ryžto nuversti kalnus. Viena, kas aptemdys dieną – tai visiškas komforto (prie kurio veikiausiai esate pratęs) nebuvimas. Nerasite net kur patogiai prisėsti. O visa kita – tiesiog puiku.

Liūtas

Jūsų žavesys šiandien niekam nepadarys įspūdžio, tad nė neturėkite tuščių iliuzijų. Nemalonių situacijų tikimybė labai didelė, ir čia jau mažai ką galite padaryti. Turėtumėte būti reiklesnis sau.

Mergelė

Nuotaika puiki, bet nestabili. Planai keisis dažnai. Būkite dėmesingesnis žmonėms, su kuriais susitarėte susitikti ar ką nors esate pažadėjęs. Gresia lengvai pamiršti ir susitikimus, ir pažadus.

Svarstyklės

Šiandien neverta pradėti nieko nauja. Sprogti galinti situacija išsilaikys iki rytojaus. Kol kas tik tobulinkite tai, ką nuveikėte anksčiau. Neverta net kurti naujų planų kitai savaitei.

Skorpionas

Turite galimybę iš esmės paveikti kelių artimiausių dienų įvykius. Plaukdamas pasroviui rizikuojate sulaukti nemalonumų. Pagalvokite, kaip galėtumėte ir toliau palaikyti gerą ne tik protinę, bet ir fizinę būklę.

Šaulys

Nebandykite šiandien veikti remdamasis sveiku protu – verta pasikliauti tik giliai sąmonėje snaudžiančiais instinktais. Kartu turėkite galvoje, kad eismo taisyklių laikytis vis dėlto derėtų…

Ožiaragis

Šiandien turėsite galimybę sudaryti jums labai naudingą sandėrį. Pagrindinis jo bruožas turi būti paprastumas. Jeigu jums pasiūlys ką nors sudėtingo, nesutikite, tai ne jūsų variantas.

Vandenis

Tas lengvumas, su kuriuo imatės finansuoti bet kurią idėją, galų gale virs rimtais piniginiais nuostoliais. Kai kalbama apie pinigus, matuoti reikia žymiai daugiau nei septynis kartus.

Žuvys

Šią dieną verta skirti anksčiau padarytoms klaidoms taisyti. Laimė (ar deja?), tokių visada galima nesunkiai rasti. Nesiimkite nieko naujo bent iki rytojaus.

 

 

www.vytautus.com