Jūsų automobilio horoskopas

Automobilis – jau daugybę metų neatsiejama šiuolaikinio žmogaus gyvenimo dalis. Mašinų įvairovė auga su kiekvienais metais, jos vienos nuo kitų skiriasi spalva, dizainu, techninėmis savybėmis ir… charakteriu.

Dauguma automobilininkų žino savo mašinos charakterį ir pokštaudami vis pabrėžia jos individualumą. Net ir didžiausi skeptikai kartais skėsteli rankomis – automobilis išties ima elgtis kaip gyvas žmogus. Įdomiausia, kad automobilio charakterį ir elgesio ypatumus galima prognozuoti vadovaujantis astrologija.

 

Pasak astrologų, savo horoskopą turi visi dalykai, kurie turi aiškią pradžią ir pabaigą. O jei jau taip, tai žvaigždės, be abejo, lemia ir jūsų automobilio charakterį – nė kiek ne mažiau, nei žmogaus.

 

Norint nustatyti kieno nors horoskopą, būtina žinoti jo gimimo datą. Tačiau dėl daugelio priežasčių toli gražu ne kiekvienas vairuotojas gali tiksliai pasakyti savo automobilio gimimo datą. Todėl automobilio gimimo data priimta laikyti datą, kada jį įsigijote.

 

Avinas (03.21-04.20). Automobilis – ugnis! O jei jis dar ir raudonas – prisisekite diržus ir įsikibkite tvirčiau! Šis automobilis turi daug jėgos ir energijos.

 

Po Avino ženklu „gimusiems“ automobiliams grubus vairavimo stilius – savaime suprantamas dalykas. Veikiausiai jūsų „avinomobiliui“ patiks garsi muzika (pasirūpinkite galingomis kolonėlėmis), didelis greitis ir įmantrūs viražai. Tai idealus ženklas lenktyniniam automobiliui. Jis turės daug šansų pasiekti finišą pirmasis – pralaimėti jis nepratęs.

 

Jautis (04.21-05.20). Svarbiausia šio automobilio savybė – patikimumas ir pastovumas. Jis mėnesių mėnesius gali puikiai važiuoti, net jei ir turės aibes gedimų. Apskritai Jaučio ženklo automobiliai garsėja savo ištverme ir „sveikata“. Bet jei jau sugenda – teks paaukoti nemažai laiko ir lėšų taisymui, nes gedimai bus esminiai ir rimti.

 

Automobilis -Jautis neturi greitos reakcijos, todėl ryžtingo „rovimo iš vietos“ nesitikėkite, jis įgreitėja palengva. Jis nemėgsta rizikos keliuose, svarbiausia šiam automobiliui – komfortas: tiek kalbant apie jo saloną, tiek apie važiavimo sąlygas.

 

Šis ženklas idealiai tinka bekelės automobiliams. Juk jiems reikalingiausios savybės puikiausiai atitinka Jaučių charakterį: galingumas, ištvermė, patikimumas.

 

Dvyniai (05.21-06.21). Su šiuo automobiliu nenuobodžiausite. Jo charakteris itin permainingas: gali netikėtai sugesti, o paskui – taip pat netikėtai pasitaisyti savaime. Beje, kartais tam, kad koks gedimas pasitaisytų ar kaprizingas automobilis užsivestų, tereikia smagiai papokštauti.

 

Dar viena svarbi Dvynių ypatybė – poreikis judėti. Šiam automobiliui stovėti keletą dienų garaže – tikra kančia. Be to, jis mėgsta permainas. Todėl šiems automobiliams ypač tinka „tiuningas“. Pasirūpinkite ir maršruto permainomis, važinėkitės įvairiais keliais – tai jūsų mašinai tik į sveikatą.

 

Vėžys (06.22-07.22). Visų pirma žinokite – šis automobilis ypač ištikimas ir atsidavęs savo šeimininkui. Prie svetimų rankų jis pratinasi ilgai ir skausmingai. Todėl verčiau neduokite jo pasivažinėti draugams ar giminaičiams – mašina gali įsižeisti ir sugesti.

 

Antra, šis automobilis būtinai turi turėti namus (t.y. garažą). Tiesiog palikti jį kieme prie laiptinės nevalia (priežastis ta pati – gali įsižeisti).

 

Galiausiai paskutinis ypatumas – meilė naktiniams pasivažinėjimams. Būtent naktį Vėžiai jaučiasi geriausiai. Taigi tokio automobilio šeimininkams vertėtų pasirūpinti gerais žibintais ir… į kelią!

 

Liūtas (07.23-08.23). Automobilių karalius, ir tuo viskas pasakyta. Dievina ryškias spalvas, ekstravagantišką dizainą. Idealus ženklas ekstra klasės automobiliams. Šie automobiliai sukurti tam, kad jiems užleistų kelią, jais gėrėtųsi.

 

Bet karališkasis automobilis turi ir kitą pusę – jis iš šeimininko pareikalaus kuo didžiausios pagarbos ir rūpestingos priežiūros. Automobilis visada turėtų būti idealios būklės. Jei šeimininkas su juo elgsis deramai – galės puikuotis į valias.

 

Mergelė (08.24-09.23). Šiai mašinai patinka griežtumas ir paprastumas, todėl jos šeimininkas turėtų vengti supermadingų naujovių ir patobulinimų. Palankiausios spalvos – juoda, balta, pilka. Svarbi ypatybė – meilė švarai ir tvarkai. Beje, tvarka turėtų būti ideali tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Su šiuo automobiliu rekomenduojama dažniau lankytis automobilių servise, bent jau profilaktiniam patikrinimui. Mergelės labai vertina tokį rūpestį, taigi atsidėkos geru darbu.

 

Dar viena svarbi ypatybė – padorumas. Skraidymas kelių ereliu – ne Mergelėms. Taigi šis automobilis puikiai tiks vairuotojui, kuris skrupulingai laikosi kelių eismo taisyklių.

 

Svarstyklės (09.24-10.23). Automobiliui – Svarstyklėms kaip niekam kitam reikia harmonijos ir grožio. Puikus pasirinkimas merginai, kuri pasirūpins, kad jos automobilis būtų gražus ne tik savo dizainu, bet ir mielais aksesuarais salone.

 

Mielas šių mašinų charakteris negali pakęsti kelių chuliganizmo, todėl stenkitės neprovokuoti rizikingų situacijų. Laimė, nelaimingi atsitikimai su šio ženklo automobiliais itin reti. Jų jėga – tai žavesys, taigi kiti eismo dalyviai noriai užleidžia jiems kelią.

 

Skorpionas (10.24-11.22). Šis automobilis turi neregėtos jėgos ir magnetizmo. Sunku išlikti abejingam šiai mašinai. „Autoskorpionas“ stiprus, bebaimis ir žino savo vertę.

 

Tokio automobilio šeimininkas – arba jo draugas, arba priešas. Tiesa, nuspėti kriterijus, pagal ką šeimininkas priskiriamas vienai ar kitai grupei, praktiškai neįmanoma. Jei jums nusišypsojo laimė gerai sutarti su savo automobiliu, žinokite: jūs turite ištikimą ir atsidavusį draugą.

 

Pagrindinis ypatumas – gebėjimas saugoti savo šeimininką. Todėl neskubėkite keiktis jei automobilis neužsiveda – galbūt taip jis nori apsaugoti jus nuo nelaimės?

 

Šaulys (11.23-12.21). „Laimingasis automobilis“ – tai tinkamiausias apibūdinimas Šauliui. Globojami Jupiterio automobiliai – Šauliai traukia sėkmę. Turėkite omeny, kad jūsų automobilis geriausiai jausis ten, kur nuolat linksma, taigi jums pakeliui turėtų skambėti linksma muzika, jūsų maršrutai gali driektis per triukšmingas miesto gatves.

 

Kaip ir mašinoms – Dvyniams, Šauliams reikia naujų horizontų. Tai idealus automobilis keliautojams.

 

Ožiaragis (12.22-01.20). Rimtas automobilis rimtam žmogui. Geriausiai jam tiks tamsios spalvos, griežtas dizainas ir klasikinės formos. Šie automobiliai labai ištvermingi ir kantrūs, taigi šeimininkui beveik neteks nerimauti dėl smulkmenų.

 

Ožiaragis – ilgaamžių ženklas. Tad rūpestingai važinėjant šis automobilis jus džiugins metų metus. Svarbus privalumas – ožiaragiškas taupumas. Automobilis išties bus ekonomiškas ir patogus.

 

Vandenis (01.21-02.20). Labai neįprastas automobilis. Jam būdingi įvairiausi nukrypimai nuo normų, nuo absurdo iki genialumo. Jo techninės charakteristikos gali skirtis nuo kitų tokios pat markės automobilių charakteristikų. Todėl nesistebėkite, jei automobilių meistras, žvilgtelėjęs po kapot
u, apstulbs: negali būti!

 

Net jei iš pirmo žvilgsnio jūsų automobilio originalumas nekrinta į akis, žinokite – jis tikrai ne toks kaip visi. Taip pat turėkite omeny, kad automobilis – Vandenis labai nepriklausomas ir savotiškas, taigi ne jis jums paklus, o jums teks pratintis prie jo kaprizų.

 

Žuvys (02.21-03.20). Automobilis – Žuvys kaip niekas kitas dievina sklandų, plaukiantį važiavimą ir kategoriškai atsisako daryti staigius judesius.

 

Pagrindinis ypatumas – lankstumas ir prisitaikymas. Todėl jei turite šio ženklo automobilį, žinokite – rūpesčių su juo turėsite minimaliai. Jūsų mašina puikiausiai jaučia, ko iš jos norite, ir nepretenduoja jums įsakinėti. Tai automobilis, kuris lengvai perima jūsų charakterį ir jam paklūsta.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}