Vyrą rinktis pagal blynus?

Vyro charakteris priklauso nuo to, kokius blynus jis renkasi dažniausiai.

Manote, kad tai nerealu arba nesuprantate apie ką mes? Tuoj pat viską pasakysime! Nuo to, su kuo vyrai valgo blynus, priklauso ir jo charakteris! Vienoks vyras bus, jei blynelius valgys su grietine ir visai kitoks, jei rinksis blynelius su raudonąja žuvimi.

 

Vyras, kuriam labiausiai patinka blyneliai su ikrais, šeimoje bus tikra atrama. Su juo saugiai jausis tiek žmona, tiek vaikučiai, jis puikiai tvarkys visas namų ūkio problemas.

 

Tas, kuris mėgsta blynelius su raudonąja žuvimi yra pažadukas: draugystės pradžioje jis pakeri damą švelnumu ir rūpestingumu, tačiau gyvenime jis toks nėra.

 

Blyneliai su varške labiausiai patinka tiems, kurie save laiko nuoširdžiais ir rūpestingais.

 

Su grietine blynelius valgo tie vyrukai, kurie neturi tvirtos nuomonės, dažniausiai yra priklausomi nuo kitų.

 

Su tirpinto sviesto padažu blynus mėgstantys stipriosios lyties atstovai – labai švelnūs ir mokantys mylėti. Namų ūkis – ne jiems.

 

Vyrai, valgantys blynelius su cukrumi, mėgsta komfortišką gyvenimą, labai myli vaikus, svajoja turėti bent jau penkis ir labai norėtų, kad jais rūpintųsi jo žmona.

 

Blynelius su uogiene arba medumi dažniausiai renkasi tie, kurie yra labai nuoširdūs, rūpestingi, lyderiauja visose gyvenimo sferoje. Tokius blynelius mėgstantis vyras – tinkamiausias kandidatas į Jūsų širdį.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}