Ryžių kukuliai su mocarela

Jums reikės:

250 g rizoto ryžių,

pakuotės mocarelos sūrio,

vidutinio dydžio svogūno,

skiltelės česnako,

šakelės šviežių bazilikų,

2 kiaušinių,

džiūvėsėlių.

 

Gaminimas

 

Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir apkepkite svieste. Suberkite ryžius ir maišydami įpilkite pusę litro sultinio ir ant mažos ugnies virkite apie 30-40 minučių.

 

Mocarelą supjaustykite kubeliais, sudėkite į ryžių masę ir palikite atvėsti. Bazilikus susmulkinkite ir sumaišykite su mase. Suformuokite kukulius, pavoliokite juos kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose, kepkite riebaluose, kol gražiai apskrus.

 

Skanaus!

 

{parasas}