Lietuvos paštas žengia į elektroninę prekybą

Nuo šiol Lietuvos pašto skyriuose parduodamų įvairiausių prekių bus galima įsigyti ir internetu. Jau pradėjo veikti visiškai atsinaujinusi Lietuvos pašto internetinė svetainė, kurioje veiks ir elektroninė parduotuvė.

Naujoje Lietuvos pašto elektroninėje parduotuvėje bus galima įsigyti ne tik filatelinių produktų ar siųsti skirtų prekių, bet ir knygų, kanceliarijos priemonių, įvairiausių suvenyrų, lietuviškos atributikos ir pan. Internetu bus galima įsigyti ir tokių prekių, kurių pašto skyriuose neparduodama.

 

„Lietuvos paštas plečia teikiamų paslaugų spektrą. Elektroninė prekyba – tai viena iš sferų, kurioje norėjome matyti ir paštą, todėl, atnaujinę svetainę, pasiūlėme savo klientams ir visiškai naują apsipirkimo pašte galimybę“, – sakė Lietuvos pašto Pardavimų tarnybos direktorius Arūnas Venckavičius.

 

Elektroninėje parduotuvėje įsigytos prekės bus pristatomos tik Lietuvoje. Pirkėjas galės pats pasirinkti pristatymo būdą – per paštą ar pasiuntinius. Prekių pristatymas į artimiausią pašto skyrių kainuos 8 Lt, per pasiuntinius – 10 Lt. Į Europos Sąjungos šalis bus galima pristatyti tik specialias dovanų siuntas.

 

Pasak A. Venckavičiaus, Lietuvos paštas turėdamas platų paslaugų teikimo vietų tinklą – daugiau nei 700 paštų, prekes gyventojams galės pristatyti į bet kurį šalies kampelį.

 

Atsiskaityti už elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes gyventojai galės naudodamiesi internetine bankininkyste.

 

Akcinė bendrovė Lietuvos paštas – plačiausią pašto paslaugų teikimo vietų tinklą turinti bendrovė Lietuvoje. Lietuvos paštas teikia pašto, logistikos bei finansinio tarpininkavimo paslaugas.

 

Šaltinis: sumin.lt

 

{parasas}