Moters charakteris pagal apatinių spalvą

Turbūt niekam ne paslaptis, kad žmogaus charakterį atspindi jo drabužiai. Tačiau ar visada moteris, rinkdamasi suknelę ar palaidinę, vadovaujasi vien savo skoniu?

Tikriausiai teko įsigyti drabužį, kuris jums tiesiog tiko ar draugė patarė. Visai kas kita – apatinio trikotažo pasirinkimas. Vienos merginos neteikia tam reikšmės, kitos stengiasi atrodyti seksualiai. Štai tada ir atsiskleidžia jų charakteris.

 

Raudonos spalvos apatinius mėgsta drąsios, valingos, turinčios stiprų charakterį, tačiau karštakošės ir temperamentingos merginos ar moterys. Jos – visur lyderės. Taip pat ir meilės srityje. Vyrai gana lengvai susižavi tokiomis moterimis, tačiau dažniausiai bijo leistis į ilgesnius santykius, nes įsikarščiavusi „raudona“ gražuolė gali sukelti daug nemalonumų.

 

Jei moteris nešioja rožinės spalvos kelnaites, tai dar nereiškia, kad ji – netradicinės seksualinės orientacijos asmenybė. Tiesiog ji – švelni, trapi būtybė, nori, kad su ja elgtųsi kaip su kačiuku: glostytų ir negailėtų malonių žodelių.

 

Be to, rožinės spalvos mėgėjos labai geranoriškos ir taikios, visada pasiruošusios nusileisti, kad tik būtų išsaugota ramybė ir harmoningi santykiai. Gaila, bet „rožinės“ damos gana dažnai tampa seksualinio priekabiavimo aukomis.

 

Mėlynos spalvos apatinį trikotažą mėgsta itin pedantiškos, tačiau ganėtinai ramios ir svajingos, dažniausiai kūrybingos moterys. Deja, jos dažniausiai nepasiekia didelių aukštumų kūryboje. Užtat vyrams tokia moteris atrodo paslaptis. Meilės ir intymioje srityje ji visiškai pasitiki vyru, todėl nori, kad jis būtų iniciatyvus.

 

Tačiau moterys, teikiančios pirmenybę mėlynai spalvai, mėgsta statyti smėlio pilis. Jos – smalsios, veržlios ir tiesiog negali gyventi be savo susikurtų fantazijų. Nors vyrus labai traukia jų emocionalumas ir temperamentas, intymiausiais gyvenimo momentais juos „stebina“ partnerės realybės nesuvokimas, nes ir tada ji toliau skrajoja padebesiais.

 

Geltonos spalvos gerbėjos – aktyvios, komunikabilios, lengvai užmezga pažintis. Tai – gana originalios asmenybės, kurioms būdingas nestandartinis mąstymas. Tačiau jos linkusios dažnai keisti partnerius.

 

Moterys, mėgstančios žalią spalvą, – savarankiškos ir materialiai apsirūpinusios. Joms būdinga stipri intuicija ir turtingas vidinis pasaulis. Tačiau jos atsargiai žiūri į naujas pažintis, todėl labiau linkusios bendrauti su „patikrintais“ žmonėmis. Taip pat labai mėgsta nuoširdžius ir atvirus pašnekesius. Tokios moterys įsimyli retai, nes joms labiau patinka draugiški santykiai. Tačiau jei jau atsiduria su vyru vienoje lovoje, pamalonina jį savo švelnumu ir išradingumu.

 

Mėgstančios nešioti kūno spalvos apatinius pasižymi pragmatiškumu, iš gyvenimo stengiasi paimti kiek galima daugiau, tačiau laikosi nusistovėjusių tradicijų. Intymiai suartėja tik su „patikrintu“, patikimu vyru. Pavyzdžiui, senu draugu. Tačiau jai svarbiau ne romantiški santykiai, o fizinis suartėjimas ir vyriškio potencialumas.

 

Juodo apatinio trikotažo mėgėjos – racionalios ir praktiškos moterys. Joms patinka stebinti, atkreipti į save dėmesį, tačiau galima pastebėti ir narciziškų bruožų. Paprastai joms netrūksta gerbėjų. Nors intymiai bendraudamos jos – ganėtinai susikausčiusios, dažnai imasi iniciatyvos.

 

Baltą apatinį trikotažą renkasi pasitikinčios savimi moterys. Jos – atviros ir nuoširdžios, seksualios ir aistringos. Tai – tikros moterys.

 

Teigiama, jei teisingai pasirenkama apatinių spalva, galima atsikratyti kompleksų! Pavyzdžiui, jei esate pesimistė, jums rekomenduojama nešioti mėlynos ir geltonos spalvos apatinius, jei pernelyg lengvabūdiška ir bijote rutinos – nešiokite kūno spalvos. Norite tapti patrauklesnė ir pasitikėti savo jėgomis, nešiokite raudonos ar juodos spalvos apatinį trikotažą!

 

{alfa2}