Nepaprasti pusryčiai iš kepto sūrio ir pomidorų salotų

Patiekalui reikės:

0,5 kg sūrio;   

kiaušinio;

pomidoro;

kelių lietuviškų salotų lapų;

džiūvėsėlių;

aliejaus;

druskos;

pipirų;

acto.

 

Gaminimas

 

Sūrį supjaustykite trikampėliais. Apvoliokite juos kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Procedūrą kartokite 2 kartus.

 

Taip paruoštus sūrio trikampėlius dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite, kol dailiai apskrus.

 

Pomidorus supjaustykite griežinėliais, salotų lapus suplėšykite. Salotas pagardinkite tradiciniu acto ir aliejaus padažu, druska, pipirais ar savo mėgstamais salotų prieskoniais.

 

Iškeptą sūrį ir paruoštas salotas išdėliokite į lėkštes – štai jums ir pusryčiai!

 

Skanaus!

 

{parasas}